Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 4 oktober 2007

Zwaar ontstoken tenen en snipverkouden nu...

Goedemorgen, terwijl ik met twee voeten in een emmer soda zit, want mijn twee grote teennagels zien er echt niet lekker meer uit..onstoken, ook de huid erom brrr.....smerig, de tweede nageld is ook al helemaal dood, ik knip en peuter daar steeds een stuk vanaf...wat een getob. Het doet nu ook echt zeer met lopen.
Gisteren heb ik de hele dag lopen niesen, proesten en sniffen. Ik ben erg verkouden geworden, ook last van allergie en vannacht hadden we (op zolder samen) een slechte nacht.
Ja we sliepen op zolder...want vandaag komt ons nieuwe bed. Heerlijk vooruitzicht, moet je je voorstellen, onze slaapkamer is drie bij drie....dus als je de deur opendoet, lig je gelijk op bed...wel romantisch toch? Ons oude bed, een romantische auping van 140 die ik gekocht had toen ik in Schoonhoven alleen ging wonen, heb ik gisterenavond in de Jeep naar Jannie en Joost gebracht. Lisa gaat hier in slapen op haar nieuwe etage, samen met haar vriendje...geweldig toch..toevallig kwam dit zo uit...ben ik wel blij mee, want ik had er wat moeite mee, mijn mooie auping bed op marktplaats te moeten zetten! Dus vandaar dat wij gezellig samen op zolder lagen...wie weet gaan we daar ooit wel verbouwen en uiteindelijk slapen, veel meer ruimte en romantisch onder de nok...
Maar ja dan moet ik eerst weer volledig meedraaien en bonussen kunnen scoren, want het moet toch ergens van betaald worden of niet dan...dus dat plan schuiven we nog maar even door, gezien mijn 'verloren jaar' dit jaar dus. Komt allemaal goed, gezien alle voorgaande berichten!!
Of wie weet wordt Annemarie een bekend kunstenaar en kunnen we het wel doen volgend jaar.
Vanmiddag ga ik lunchen met Pa en Els en Annemarie in het restaurant 'De Markiezen van Wassenaer' en de expositie van Annemarie bewonderen. Leuk he...ik ga veel afspraken daar maken met mensen, voor een lunch, een diner, en aan de reacties te zien van een aantal lezers van deze site, hoop ik dat meer mensen dat gaan doen.
Annemarie gaat straks samen met Reynaud, haar werken ophangen in het restaurant, dus het gaat echt gebeuren nu!!

Dikke zoen, ik ga uit de emmer en wens jullie een mooie dag!
Anita