Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zondag 4 januari 2009

2009 - de kop is eraf.

2009 is begonnen! En hoe...met een mooi glas champagne, soms wel twee...Met leuke mensen, met een gelukkige Hans en Rietje, met een bezoekje aan de vaders op nieuwjaarsdag! En nu zijn we gewoon aan het werk. Het nakijken van allerlei business cases, waarbij je vooral reflecteert op het leerproces van mensen! Mooi werk, rustig, aan de keukentafel, of op kantoor, ik hoef er de deur niet echt voor uit. Heerlijk. Daarnaast ben ik naar de kapper geweest, de kapper gelooft zomaar dat mijn krullen een blijvend karakter hebben, zou toch mooi mazzel zijn of niet dan...
En vervolgens slaap ik slecht. Niet van de zorgen, maar meer omdat ik bezig ben met verdriet wat er in mijn omgeving voelbaar is. En dat allemaal doordat kanker bij vrienden van mij, zo keihard binnen is gekomen! Zo binnenkomt dat het net is alsof ik de hele film weer aan me voorbij zie trekken en me zo ongelooflijk bewust ben van het feit, dat ik weer leef, weer leven mag! Onvoorstelbaar wat een gevoel!!! Ik ben er zo gelukkig mee, dat ik er nu over op zal houden, maar het kenmerkt zo ook weer het begin van 2009!
Oh ja...gisteren zijn we nog een keer met twee hele lieve mensen naar Mama Mia geweest, geweldig.....als je zin hebt om onbezorgd te lachen, ga dan gewoon kijken naar die film. Vrolijk, intens, mooi en leuk! Soms is het zo goed, om zomaar te lachen, plezier te hebben en dan te voelen dat de tranen over je wangen rollen!
Heerlijk...de meisjes zijn net binnen, met alle spullen erbij...
Ik wens dat 2009 jullie veel zal brengen, in de eerste plaats gezondheid, liefde, vriendschap, plezier, maar ook mooie opdrachten, een goed en gezellig leven, leuke gesprekken, veel netwerk momenten!
Anita