Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 5 oktober 2009

Mooie woorden....

"Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, is onbeduidend in vergelijking met wat IN ons ligt. En wanneer we dat wat IN ons ligt naar buiten brengen gebeuren er wonderen" door H.D. Thoreau.

Dit is nu weer zo'n uitspraak, die zo klopt bij waar ik mee bezig ben! Anita

Maandagmorgen

Terwijl de nespresso lekker ruikt, mijn agenda geleidelijk aan gevuld raakt, zit ik vol spanning hier op kantoor. Vandaag ga ik praten bij een opdrachtgever over twee trainingsdagen, vanavond verzorg ik een training over Leiderschap en nog veel spannender, vanmiddag komt mijn KAWAI, mijn piano. Het weekend heb ik (geweldig dat internet) een aantal muziekstukken gedownload en uitgeprint, en zo maak ik dus een bij mij passend muziekboek, zodat ik lekker kan gaan spelen. Mooie en bijzondere muziek...nog lekker simpel om te starten. En als ik dan weer in het ritme zit, dan ga ik les nemen, nog heel even wachten!
Het weekend was heerlijk...de rust, het uitslapen, boodschappen doen en lekker koken voor twee hele mooie mensen...ik was de kok...het hele huis vol met kaarsjes, bijzonder sfeervol. Het werd laat, gezellig laat, wat kun je als mens veel delen met elkaar. Mooi...altijd kijk ik terug op dit soort dagen....zondagochtend was de ochtend van het 'plaatsmaken' een kastje uit de keuken staat nu in Schoonhoven. Want hier komt de piano. En het lekkere van schoonmaken en plaatsmaken is dat je opruimt. Ik bewaar altijd zoveel...(en dan ben ik nog niks in vergelijking met mijn broertje...).
Ondertussen staat deze week in het teken van werk, nieuw werk, perspectief, maar tussendoor ook nog Servant Leadership, en vliegen met Marco. Heerlijk is dat altijd. Dit zijn de mooie momenten die maken dat mijn leven nooit saai is. Yarden staat in de agenda, en het afstuderen van Ada. Maar ook een hernieuwd contact met het Antillenhuis, een training, kortom veel en vooral veel leuks. Maar steeds weer tussendoor piano spelen...oh ik zit te glimmen!
Hier nog een mooie spreuk : 'rijkdom is een kwestie van een blije geest, niet van veel geld'.
Fijne dag, Anita