Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 22 november 2007

Werkelijk drijvend van het zweet in mijn bed.....

Weet je vroeger was naar bed gaan een feestje, en zeker sinds ik met Annemarie samen mag leven...maar sinds ik ziek ben is dat iets anders soms. Nu ben ik zo ongelooflijk aan het transpireren, of de overgang, of het feit dat mijn lichaam alle chemische troep eruit aan het gooien is. Ik voel me ook wat misselijk soms, heb niet zoveel trek, kortom mijn lijf heeft het erg druk....en vannacht was het raak. Ik was werkelijk helemaal nat, het water stond op mijn lichaam. Met een handdoek veegde ik mijzelf steeds droog en hup al heel snel voelde ik aan mijn hoofd dat het klam werd en daar gingen we weer. Dus rustig was deze nacht niet echt.
Maar het zal wel bij mijn herstel horen....

Even iets anders, zoals jullie weten is Annemarie een enorm creatieve vrouw. Zo maakte zij de afgelopen week weer een lampje, zo wordt nu de laatste hand gelegd aan het schilderij voor mijn boek. Echt wel een beetje spannend voor haar vind ik. En voor mij, jullie gaan het allemaal zien als het zover is.
Om mij heen heb ik ook veel creatieve mensen, die van alles ondernemen. Zo hebben Walter en Yvon een galerie en heeft Yvon een onderbord gemaakt voor 'Proeven van Kunst' (kijk op www.proevenvankunst en zoek op kunstenaar Yvon van Wordragen, Yvon is kunstenaar en heeft al heel veel werken gemaakt, en exposities gehad. Nu is Karin, een andere vriendin van mij, iemand die altijd in stilte van alles onderneemt. Zo heeft zij nu meegedaan aan een wedstrijd van TNT en een postzegel ontworpen. Zij is samen met 19 andere ontwerpers geselecteerd uit 12.000 postzegels. En nu moeten we een massaal op haar gaan stemmen, dan wordt zij namelijk geselecteerd bij de laatste vijf en komt haar postzegel gewoon te koop in het postkantoor. Het thema is liefde...dus iets wat ons allen aanspreekt. Dus allemaal naar de site www.tntpost.nl dan doorklikken naar 'maak uw eigen postzegel' en button wedstrijd aanklikken en stemmen op de postzegel 'meisje van de klas'. Lijkt me leuk voor Karin en omdat er zoveel mensen zijn die deze site bekijken, hoop ik dat jullie even gaan stemmen. Zou toch super zijn.
Ik ga weer wat anders doen, vanmiddag komt er een collega langs. Lijkt me gezellig.
Dikke zoen
Anita