Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 19 maart 2008

Weer volop in het leven staan....

Ja echt, ik heb het gevoel dat ik weer volop in het leven sta. Ik rijd met die zwarte mercedes weer volop rond. Ik organiseer van alles, ben druk met de expositie van Annemarie voor vrijdag a.s. bij Mas O Menos. En ook met de expositie bij Schutter die officieel 18 april a.s. start. Uitnodigingen volgen....Gisteren waren we even bij Schutter en volgende week brengen we alle doeken van Annemarie naar Den Haag, zodat als daar een partij van Shell (jawel!!) is op 31 maart a.s. het werk van Annemarie daar al hangt...goed he. Bij Schutter was men onder de indruk van het werk van Annemarie en al haar doeken die we bezitten (acryl op doek) inclusief een aantal nieuwe (twee doeken van 2.00 x 1.20 meter!!)komen daar te hangen. Alles bij elkaar 11 of 12 schilderijen!!! Bij Mas O Menos komt haar andere werk te hangen, 5 werken, vrouwen getekend met pastelkrijt en vijf nieuwe doekjes (acryl op doek) met titels als Zilver, Love etc. bijzonder, grappig, vrolijk van kleur en heel anders dan haar andere werk. En hier thuis...hier wordt het leeg...maar hier komt haar schilderij te hangen wat mee gaat doen aan de wedstrijd! Heel bijzonder en mooi...en verder zoeken we hier en daar wat oud werk om ervoor te zorgen dat ons huis ´aangekleed ´ is als wij onze borrel geven op vrijdag de 28e maart a.s.
En voor die borrel heb ik heel toepasselijke wijn gevonden ´Goeie Tye´ een symbolische lekkere rode en witte wijn uit Zuid Afrika...want die zijn aangebroken he...goeie tye...

Bij Arinso zit ik weer volop in de mail en het is slechts een kwestie van tijd, waarbij ik netjes luister naar de arboarts. Maar ook zij voelt wel aan, dat ik verder kan, wil en hiervoor ook de energie heb. Ik heb er zin in. Ik heb nog een aantal afspraken met allerlei mensen uit mijn netwerk, voor een lunch, of iets anders. Om eens bij te praten, over werk, over leuke dingen, en over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo lunch ik ook met iemand, voor wie ik altijd champagne haal in Epernay...of met mijn mentor Anita Arts, van de Raad van Bestuur van Prorail. Leuk en ik doe mee met een onderzoek voor Nijenrode, over vrouwen en topposities. Ja die heb ik dan nog wel niet...maar wat niet is kan nog komen toch. Via De Baak ben ik hiervoor benaderd. Het onderzoek wordt gepresenteerd in mei en daar ben ik voor uitgenodigd. Ik ben sinds mijn ontmoeting met Neelie Kroes (ik heb haar een exemplaar van mijn boek beloofd en ga haar dit zelf brengen heb ik al besloten) geinteresseerd in dit onderwerp. Goed dat Arinso besloten heeft een vrouw tot directeur te benoemen. De voornaam is al ok, Anita...tja ik ben het niet, het is Anita Lettink. Een vrouw die terecht deze functie heeft gekregen...dus wie weet wanneer ik een keer zo'n positie mag bekleden...we doen ons best, en god doet de rest....je weet maar nooit waar netwerken je kunnen brengen! Maar voor dit moment is het Arinso waar ik mij voor in zal zetten, waar ik mij bezig kan gaan houden met nieuwe uitdagingen! Heerlijk...ik vind het heerlijk om weer volop in het leven te staan!

Dag, fijne avond...
Anita