Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 28 augustus 2007

Geslapen en teleurstelling een plaatsje geven...

Gisteren zijn we vroeg naar bed gegaan. En heb ik mijn teleurstelling maar weer een plaatsje gegeven, want het is gewoon niet anders. Ik ben al blij dat ik de behandelingen in 2008 gewoon kan inplannen in de agenda en daarnaast gewoon mijn werk kan doen. En uiteindelijk zie ik wel wat het worden gaat....of via mijn hoofd, of via mijn rug. Ik hoop stilletjes via mijn hoofd, maar dat heeft meer te maken met mijn angst voor een rugprik. Dat doet zo venijnig zeer...en stel je voor dat je dit wekelijks krijgt...wekelijks in een foetushouding...welnu, als je me dit vorig jaar verteld zou hebben, zou ik zijn gaan lachen en vragen of je goed bij je hoofd bent. Nu is het een vorm van mijn realiteit geworden, zoals alles op dit moment...
Vannacht was transpireren, veel wakker en last van mijn maag. Nu weer een zetpil nemen zo dadelijk en mijn dagelijkse portie prednison. De rusteloze nachten ga ik weer besteden aan mijn boek. Het komt allemaal goed. Iedereen die geschrokken is van mijn verhaal van gisteren, let maar op het is alleen een kwestie van tijd en na verloop van die tijd gaan we echt ongelooflijk feesten met zijn allen. Dansen op muziek en vieren dat we dit leven hebben met elkaar! Heerlijk.
Mijn achternicht Monique gaat trouwen met haar vriendin Tony en Annemarie en ik zijn de hele dag uitgenodigd, let op en precies in mijn goede week, op vrijdag 14 september a.s. Geweldig met en feest in cafe Rose in Tilburg. We boeken een hotelletje en blijven lekker slapen daar en gaan genieten van de rose en alles wat er meer is...ik heb er nu al zin in! Dus daar kijken we nu weer naar uit.
Lieve mensen, geniet van deze dag....volgens mij wordt het wel een lekkere dag...qua weer enzo..
Aniet