Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 29 september 2008

Zou het niet gaan vervelen...weer een stukje over mooie momenten????

Dit is een mooie foto he...en lijken ze niet op elkaar Rosanne en Annemarie???


Helaas ontbreekt Annemarie op deze foto, en Floor was bij Maaike...


Rosanne aan de champagne, nee...de fles is leeg...en kinderen mogen geen alcohol!!!


Mijn charmante schoonmoeder en echt dat meen ik!

Dag allemaal, ja en daar ben ik weer. Schreef ik vorig jaar alleen maar over kanker, en kuren en weet ik wat voor vervelende momenten, zo lijkt het wel alsof ik dit jaar alleen maar vertellen en schrijven kan over leuke nieuwe contacten, over mensen, over mooie momenten met elkaar. En echt volgens mij is de wereld zo leuk omdat we met elkaar netwerken, continue weer. Zo was Annemarie op de reunie van haar oude middelbare school en daar heeft zij een man gesproken, met wie zij vroeger een 'briefjes-verkering' had. Via zijn jongere broertje (die bij Annemarie in de klas zat) stuurden zij elkaar over en weer briefjes. En toen heette dat 'verkering'....ach Floor zou eens moeten weten hoe dat vroeger ging....Het leuke is dat deze man nu schrijver is en o.a. schrijft voor het blad Aktueel. En jawel, An ging netwerken en over ca. 2 weken (dus kopen dat blad) komt Annemarie in dit blad, met een interview en een verwijzing naar haar website. Op dit moment heeft hij al geschreven over Annemarie op zijn weblog http://deduistering.blogeiland.nl/?showtopic=1222680977
Geweldig he...het werkt. En ook Annemarie die dit doodeng vindt, doet het. Ik ben zo trots...

Terugblikkend op het weekend...na een voortreffelijk diner op vrijdag gekookt door Floor, werd het zaterdag. Het was heerlijk weer, langs de lijn bij de hockey, waar Rosanne een prachtig doelpunt maakte, nadat ze geblesseerd was geraakt. En haar club heeft de subtop bereikt...ze doen het goed die meisjes! En het leuke is dat als je hen een paar weken niet hebt zien spelen, je de vooruitgang ziet!
Floor was lekker aan het chillen die dag, Lex de schilder knapt geleidelijk aan ons huis op en An was naar haar reunie en nadat Roos en ik weer thuis waren, kwam Milou gezellig logeren bij ons. En een logeerpartij betekent lekkere hapjes, popcorn maken, een ijsje uit de ijssalon en gezellig samen slapen boven! En gisteren, zondagmiddag kwam Berty de spullen van Milou ophalen. Wij zaten in de zon, in de tuin, tijd voor een glaasje rose champagne! Gezellig altijd weer als Berty er is, bijpraten, over dingen die er toe doen. Maar ook gewoon plezier hebben, en genieten van de vriendschap! Daarna kwamen Reynaud en Emmy en Roosje ging koken! Geweldig...onze Rosanne is echt een bijzondere kok. Ze maakt een feestje van het diner, met een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert! Kijk maar naar de foto's hoe wij genoten met elkaar. Floor was op bezoek bij Maaike in Delft, een vriendin die zij op vakantie in Frankrijk heeft ontmoet. En ook zij heeft genoten en werd zo rond half negen weer thuisgebracht door de vader van Maaike.
Daarna allemaal op tijd naar bed, het weekend is voorbij.
En maandagochtend begint met werken/mailen/en een prachtige afspraak in Rotterdam. Bij weer een nieuw contact, weer een bureau wat zich bezig houdt met netwerken, met interim opdrachten. En het leuke was, deze mevrouw met wie ik sprak, heeft familie op Goeree en Overflakkee wonen. En ons contact ging over mijn vader en Els, over het eiland, de mooie stranden. Vliegeren bij strand De Punt. Maar ook over werk en opdrachten. Over netwerken, over geld verdienen en contacten. En op een gegeven moment over het leven, over maatschappelijk bewust zijn. Over het Hospice, over kanker krijgen, mijn boek en over KWF, mijn rol als ambassadeur voor hen. En over het contact, wat wij beiden als prettig hebben ervaren. En ik weet het, en voel het, dit contact wordt vervolgd. Deze mevrouw vond mijn energie - rustig en krachtig. En vooral warm en aangenaam. Maar dat kwam door onze interactie. En ook dit contact wordt vervolgd. Ik weet het zeker....

En nu mijn sessie voor OCW voor morgen voorbereiden. En dan kom ik naar kantoor, dan ligt de vloerbedekking daar...geweldig! Dan gaat het beginnen....heerlijk!
Anita