Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 28 januari 2009

Korte nachten, intensieve dagen....

Tja...Smaken Verschillen, het is geweldig en zelfs nog meer dan dat..dus gewoon iedere week kijken en opeens dan kom ik voorbij, met nog vier mensen...en weet je wat zo bijzonder is, hoe snel kun je delen? Ongekend..hoe mooi kan het zijn!
En nog even en de camera's komen binnen op de Papelaan, morgen al...spannend, of misschien wel niet meer. Gewoon ongelooflijk leuk! En vannacht was ik pas om half twee thuis, moe maar voldaan. En vanmorgen om kwart voor acht stapte ik na een heerlijk fris ritje op de fiets, het kantoor alweer binnen en tien minuten later kwam er een hele aardige kerel van KPN, voor draadloos ADSL. Even wat zoeken, naar kabels en punten waarop alles hier binnenkomt, en ondertussen was deze man erg enthousiast over het vrouwelijk naakt wat mij omringt hier! En vroeg hij een visitekaartje van de kunstenaar, hij dacht eerst dat ik dit was...en laat het nu zo zijn...dat ik heel, heel kort geleden nog geprobeerd heb een schilderij te maken....tja en het resultaat is zo herkenbaar! Als Kirsten dit leest weet zij direct wat ik geschilderd heb, heel simpel een hart. Want ja, ik doe zoveel nu, recht vanuit mijn hart. Terwijl ik dit opschrijf, voel ik mij omringd door dingen die ik weer even wil delen met jullie. Spreuken, woorden, zinnen...zodat je deze weer door kunt geven. Of nog een keer kunt lezen.....

'Alsof je een plek bereikt
om je heen kijkt en weet
dat je thuis bent
alsof je dit al kende
voor je het zag
er geweest was
voor je er zou komen
zo thuis' door Kees Spiering....

En deze dan :
Liefde is naar bergen kijken
vanuit verschillende gezichtspunten....

En nu toch proberen weer even iets zinnigs te doen. Al is het maar boodschappenlijstjes maken voor morgen, of andere lijstjes voor weer een andere dag. Maar misschien ook wel even een uurtje zomaar slapen onder de zonnebank...niet verkeerd toch?
Liefs,
Anita