Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 25 juni 2007

Geluksboeddha

Lieve allemaal...vandaag is het zover, maar met die prachtige houten geluksboeddha die hier sinds gisterenavond woont en die ik van mijn APS-collega's heb gekregen, kan het alleen maar goed gaan! Ongelooflijk wat een leuke dikke boeddha...hij lacht voluit en staat hier op de kast, als je naar hem kijkt wordt je vanzelf vrolijk....

Ik heb heerlijk geslapen met Annemarie, nadat we bezoek hebben gehad van Ronald en Jo-Anne. Ronald is een collega van me, wij werken samen voor onze klant Delta Lloyd en we hebben samen al vaak een mooi en intensief gesprek gevoerd. Zijn vrouw Jo-Anne, ooit hebben we in Cuba met elkaar met de dolfijnen gezwommen, is verpleegkundige en adviseert mij over de kuren en de medicatie. Fijn heb ik veel steun aan. Gisterenavond kwamen zij langs, was erg fijn en gezellig. Heerlijk een glas rose...met boeddha hier op tafel. Ook kregen wij van hen nog een liefdesboeddha, prachtig allemaal!

Ik zal vanavond weer schrijven, of morgenvroeg hoe het met me gaat. Duim maar dat ze goed prikken en dan gaat alles goed komen.
Dikke zoen,
Aniet