Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 11 mei 2011

Van authentieke vrouwen tot clustermanager regio West Nederland......

Lieve mensen, wat een hectiek. Een vader die er eventjes 'mee op leek te houden' maar gelukkig was dit slechts een heftige reactie op andere medicijnen. Dokter Netelenbos, die mij een gezondheidsverklaring heeft afgegeven! Nog steeds kramp in mijn benen gedurende de nacht...en dan zijn er zakelijk nog de nodige beslommeringen in positieve zin. En laat ik die nu eens met jullie delen! Zo kwam gisteren het grote en mooie bericht, dat we aan de slag kunnen met de clustering regio West. En ja, dat ik dus officieel clustermanager Regio West zal gaan worden. Morgen een gesprek met Sabrina, mijn baas dus. Leuk! Ik jubelde een beetje en genoot vooral, ik werd balorig en heb daar mooi champagne op gedronken met mijn vrouwennetwerk, waar ik gisterenavond deel van uitmaakte. Champagne allereerst op het leven, de liefde en de vriendschap. En gisteren leerde ik dat als je elkaar niet in de ogen kijkt tijdens het toasten, dat je dan 7 jaar slechte sex hebt. Welnu en daar heb ik helemaal geen zin in. Op de fiets naar huis door de regen en toen gelijk naar bed. Want gisteren was een dag vol avontuur, want naast de giga opdracht voor de Politie, heb ik zowaar ook zomaar (en ik heb geen tijd...) een andere opdracht die nog ergens 'in de lucht hing' een opdracht voor het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap ontvangen. Een programma genaamd 'inspirerend leiderschap', met een bijdrage van de nieuwe SG??? Spannend lijkt me dit...maar de trein rijdt, en volgens mij met grote snelheid. Businesscases, een training, offertes...ook al kan ik het soms niet zelf doen, dan heb ik wel een aantal prachtige mensen om mij heen, die het karwei wel degelijk kunnen klaren. Networking around the world....ach wat heerlijk!
Ik geniet dus...en ben blij, dat we bij Yarden de klap met de hamer op tafel hebben gegeven, dat we door kunnen. Allerlei zaken gaan in vogelvlucht...en dat is zo enorm genieten!!
En het allerbelangrijkste lieve mensen is de gezondheid, het welzijn van de mens. En zo kreeg ik vanmorgen van een van mijn coachees een tas met honingtomaatjes...welnu, werkelijk smullen, meer dan smullen...hoe mooi is het leven wel niet!!!
Vandaag draai ik even een versnelling lager, scheur ik even niet door Nederland, maar ga ik gewoon een keer lekker lui op de bank, of even slapen in bed....
Oh ja, die Annemarie, die heeft weer een prachtige opdracht...naakt dit keer, weer even wat variatie...leuk he! Liefs, een fijne dag, vanavond staat Marco Borsato in het Gelredome...en de krant is er bol van. Ik ben geen fan, maar wel van zijn nieuwe cd. Leuk! Liefs, Anita