Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 14 februari 2008

Happy Valentine for everybody.....


Lieve mensen....valentijnsdag, de laatste dag van mijn bestraling, vanmorgen allemaal lieve kleine kadootjes voor elkaar, vanavond neemt Annemarie me mee uiteten....om alles te vieren, maar vooral dat de bestraling erop zit. Dat in principe nu even alle behandelingen klaar zijn. Vrijdag om 11.30 uur een gesprek bij de afdeling Hematologie...en dan hoor ik wanneer er een MRI komt. Spannend...en dan hoop ik gewoon, heel optimistisch, voorlopig die hele ellende een keer af te kunnen sluiten.

Weer aan het werk te gaan bij Arinso, weer gewoon te kunnen leven.

Ondertussen zijn wij druk bezig met voor Annemarie een werkruimte te vinden, via anti-kraak, via boeren en tuinders....wie weet een pand, een ruimte in Leiden, Voorschoten, of omgeving waar zij lekker kan schilderen, giga grote doeken en waar zij gewoon een paar dagen per week zich heerlijk terug kan gaan trekken.

Ondertussen kan zij een vijf- of zestal werken exposeren bij haar nagelstudio. Het zijn allemaal kleine stapjes op weg naar meer. En zondag kwamen we toevallig Mila en Jacqueline tegen in Scheveningen en zodra er meer werk klaar is, kan Annemarie ook daar weer exposeren.

Voor jullie een mooie, romantische, of gewoon zomaar een lekkere dag...

ik/wij hebben wat te vieren, na 10 maanden behandeld te zijn in het LUMC, is het vandaag een beetje feest of niet dan....en als jullie vanavond een glas wijn drinken laten we dan met elkaar toasten op een goede afloop, en met al die wensen zal die uitslag van de MRI toch zeker positief zijn of niet dan!!!

Dag,

Aniet