Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 26 september 2008

Weekend....

Dag allemaal, en daar is het weekend alweer! De zon breekt door, of is al doorgebroken en de komende week is het echt zover. Dan halen we een bus, dan verhuizen we alles, en dan betrekken we echt ons kantoor annex atelier. Geweldig...dinsdag wordt de vloerbedekking en het vinyl gelegd, diezelfde dag brengen we al van alles die kant op...echt super vind ik het! Arie en Fransje komen ons helpen, heerlijk. Ik heb er zoveel zin in. Tussendoor wat gesprekken, een mindset-sessie bij Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Een nieuwe klant op vrijdagmiddag, werkelijk allemaal indrukwekkend...spannende momenten, ik ga voorgedragen worden voor een leuke klus in de haven van Rotterdam. Ik hou jullie op de hoogte...een mooi stuk werk schat ik zomaar in. Veel netwerken en interactie. Mijn lessen beginnen weer, zo ga ik woensdagavond na de verhuizing weer naar Amsterdam. Een module Organisatie en Informatie..leuk een heel nieuw concept. Ik heb er zin in...de postbode brengt hier iedere dag nieuwe boeken, die ik mag gebruiken voor mijn modules. Oh, ik kan jullie niet zeggen hoe ik geniet op dit moment. Ik merk het, ik lach naar mensen in de file en iedereen lacht terug. Ik maak mooie nieuwe verbindingen en het brengt me zoveel...een coachingstraject...oh wat bijzonder allemaal. Jammer dat er maar vijf dagen in een werkweek zitten he...er is zoveel te ontdekken.
Ondertussen zijn de meisjes hier, Roosje gaat zo naar een feestje, daarna slapen bij een vriendinnetje. Floor gaat volgens mij koken voor ons. Wat gezellig allemaal he...
An gaat morgen naar een reunie van haar middelbare school en ik ga met Roosje naar de hockey, ze moet uitspelen in Delft. Ik vind het helemaal leuk en Berty rijdt met me mee terug...
en An en ik, wij zijn ongeduldig, willen naar onze werkplek, waar we mensen gaan ontmoeten, bezoek krijgen, gaan genieten van het licht, het mooie uitzicht, en alle nieuwe indrukken die we steeds weer opdoen. En oh ja, voor de insiders (mijn vader en Els weten het al) ik heb de koningin een brief geschreven, nadat ik naast haar reed in de file en ik kreeg een prachtige brief terug van haar persoonlijke secretaris, namens Hare Majesteit. Bijzonder.

Tja het leven is bijzonder...ik wist het altijd al, maar het lijkt alsof ik het nu nog intenser voel en ervaar en beleef. En echt, dat is mijn winst, onze winst na vorig jaar.
Een heel mooi, intens en bijzonder weekend gewenst.
met liefs,
Anita