Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 10 november 2009

Boekhandel De Kler - stemmen op Rosanne!

Lieve allemaal!
willen jullie aub allemaal naar boekhandel De Kler in Voorschoten gaan en gaan stemmen op de tekening van Rosanne. Rosanne heeft een tekening gemaakt over 'Vrede' en is als enige van haar school geselecteerd! Zij zit nu bij de 18 beste tekeningen. En a.s. vrijdag is de prijsuitreiking. Het zou superleuk zijn als iedereen die Rosanne kent gaat stemmen op haar tekening!
Dank jullie wel! Aniet

Een dagje op Flakkee....

En gisterenmorgen, klokslag negen uur, stapte ik bij Pa en Els de boerderij binnen! Een kop koffie erbij en lekker even bijpraten, over de kerst, over drukke weekends, over de moeder van Els, kortom over zoveel dingen die een mens meemaakt zomaar in een paar dagen tijd. Lekker ontspannen, zittend in de serre...
En om tien uur vertrok Els en waren Pa en ik weer lekker even samen. Altijd zo gezellig, altijd een beetje praten wat ons bezighoudt, en bijzonder vind ik altijd weer, om dan met mijn vader zo samen te zijn. Hij zit daar dan als een moderne oude man, met een leuk modern shirt aan. Een leuke broek, en met zijn lieve lieve gezicht! Wat kun je veel om iemand geven, dat flitst dan altijd door me heen. En weet je, toen Julia Campfens kwam, met wie ik een interview had over mijn middelbare schooltijd, toen zei hij 'ik ben soms wel een beetje bang omdat ik al zo oud ben, niet om dood te gaan, maar omdat het hier nog zo leuk is' en dat is weer zo'n kenmerkende uitspraak voor mijn vader. Hij geniet nog zo van het leven! Zijn vrienden, oom Koos en oom Dirk kwamen nog, en toen ben ik weer vertrokken. Om vier uur was ik weer op kantoor voor een coachgesprek. En weer een ervaring samen met mijn vader rijker. Ik ben er dankbaar voor!
Anita