Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 7 november 2008

'I will always love you....'

Vanmorgen vroeg in de auto hoorde ik het prachtige nummer 'I will always love you' en terwijl ik door een nevelig landschap reed, realiseerde ik me hoeveel ik van Annemarie ben gaan houden! Onze relatie, die toch al heel wat niet geplande dieptepunten heeft gekend, lijkt maar sterker en intenser te worden. Gebaseerd op gelijkheid, ruimte en vooral intense liefde geeft deze relatie mij soms vleugels....
En toen ik vanmorgen hier in Wijk bij Duurstede mijn auto parkeerde, was ik zomaar weer een gelukkig mens. Mijn vriendinnetje Ellen is jarig vandaag, dus ik heb haar een smsje gestuurd toen het nog heel vroeg was! En de bloemen komen later! Vanavond een kinderfeestje voor Roos, met al haar vrienden uit groep 8! Ben benieuwd, zal wat worden denk ik.
En nog steeds mijn oproep, aan enthousiaste mensen, die wat anders willen in hun leven, om mij te benaderen...er is nog zoveel werk. Ik denk dat ik mij maar ga bezighouden met een vorm van Werving en Selectie, op de een of andere manier...is leuke business, gaat over mensen die beweging willen!
Voor nu een hele mooie vrijdag...gisteren had ik een vader-dochter-dagje en dat was heel fijn! Samen rondtoeren op Flakkee, een glaasje witte wijn bij tante Aniet en oom De, gezellig...ouderwets. Ga ik vaker doen, zo samen met mijn bijna 80-jarige vader! Genieten is dat!
Liefs,
Anita