Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 17 oktober 2009

Een waterig weekend!

Dit weekend staat in het teken van water, en vanmorgen toen ik wat boodschappen deed, begon het al, het plensde...en achteraf zal ik terugkomen op dit waterige weekend! Het is namelijk een verrassing voor Emmy en Reynaud. Een soort dankjewel voor al die bijzondere momenten met elkaar!
Afgelopen week was ongekend druk, negen dagdelen (soms ook avonden) les gegeven, veel contacten daarnaast. De komende week is vooral een week vol coachtrajecten, gesprekken, en Servant Leadership. Lekker en die week erop, is weer zo'n bomvolle week. Trainingen, coachen en wat al niet meer. Ook november loopt goed. Veel te doen...maar ook wel tijd voor een kop koffie met iemand die ik al lang niet heb gesproken. Zo heb ik afgelopen week een nachtje bij Ellen in Amstelveen gelogeerd, ik had haar sinds Pa's verjaardag niet meer gesproken. Was gezellig...lekker lang ouderwets praten met elkaar. Leuk toch he...vriendschappen! Gisteren was ik vooral bezig met verandermanagement, een klein groepje in Utrecht, leuk om stil te staan bij het effect van veranderen. En dat dan weer geplaatst in de context van alle veranderingen in ons leven, de wereld.
Ondertussen heb ik vanmorgen al mijn dagelijkse piano-moment gehad leuk om weer die akkoorden te kunnen spelen. Ik ben echt een kluns, maar het is zo bijzonder, als je er zomaar een melodietje uit hoort komen. Ik ben mezelf weer wat handiger aan het maken, zodat ik enigzins voorbereid in januari weer pianoles van mijzelf mag hebben. En niet als een sukkel bij die leraar aankom. Snap je...een vorm van ijdelheid!
Lieve mensen, we gaan genieten van het waterige weekend...we gaan ervoor! Heerlijk. En ik wens jullie allemaal een mooi rustig en vooral lekker weekend, met al diegenen die je dierbaar zijn! Liefs, Anita