Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zondag 23 september 2007

De deuren naar het terras staan open....

Goedemorgen....de deuren naar het terras staan open. Je voelt zo'n nazomer zonnetje, met wat kou erbij, de bladeren gaan al een beetje anders kleuren, het licht wordt anders, het is een mooie dag om te gaan fietsen. Net mijn laatste 5 mg prednison ingenomen en een maagtablet, antibiotica en ik ben er weer klaar voor. Gisteren was een heerlijke lome dag...lekker rustig, wat boodschappen gedaan. Wat gelezen, in de zon geslapen in de woonkamer en gisterenavond aan de rose champagne die Emmy en Reynaud meenamen en daarna een overheerlijk diner bij onze leuke chinees hier in Voorschoten. Een heerlijk menu met mooie verfijnde chinese hapjes. Ter ere van de verjaardag van Reynaud. Het was fijn en gezellig en nog een tip voor de wijnliefhebbers, bij mooi chinees eten past een Soave, klopt helemaal. Ik zelf dacht nog aan een Gewurztraminer of iets anders uit de Elzas, Reynaud dacht aan een Riesling, maar deze suggestie voegen we toe aan ons wijnlogboek.

Mijn linkerarm is nu ook ontstoken, dus beide armen doen goed zeer. Ondanks de antibiotica. Ben benieuwd waar ze de volgende keer moeten prikken, dit gaat niet goed zo vind ik.
Zo dadelijk mijn teen in de emmer met soda en dat zijn alle klachten dus ik zeur niet, dus het gaat goed met Anita. Na het ontbijt gaan Annemarie en ik lekker naar buiten, op de fiets, de mooie polders in, lekker een frisse neus halen...heerlijk genieten.

Dag, allemaal een fijne zondag!
Met veel liefs
Anita