Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 18 april 2009

En hier dan de foto....

Als dat geen ware liefde is...vader van Loon, bijna 80 en dochter van Loon, bijna 50...jeetje wat een jaren he...

Kunst bij Schutter Wijnservice, mooie gesprekken en een prachtige foto...

Ja en deze week was het vooral weer heel erg veel. Veel indrukken, veel gesprekken, veel mensen, veel mooie momenten om niet meer te vergeten. Het resultaat van dit alles is, dat we vaak vroeg naar bed zijn gegaan. Dat ik een dagje rust heb ingebouwd...omdat mijn lijf moe is...en kwaliteit van leven, daar ben ik tenslotte voor gegaan toch, toen ik die remissie heb bereikt???
Dus moet ik nu niet als een dolle gaan werken, alleen maar om meer en meer geld te verdienen, of dat gevoel van zekerheid weer naar me toe te willen trekken. Want wat is zekerheid...tja daar hebben we het volgens mij al een keer over gehad met elkaar. Zekerheid is vandaag voor mij, de zon die schijnt, de tuindeuren die open staan, de schilderijen van Annemarie die nu bij Schutter ophangen. De opkomst van gasten van Schutter donderdag en vrijdag bij hun voorjaarsproeverij was niet spectaculair...wel leuk. Een paar interessante mensen, die wellicht dinsdag nog een keer terugkomen. Men kwam vooral voor de wijn...Maar tussen al die mensen door, waren daar mensen voor Annemarie, een mevrouw waar ze vroeger mee gesport had met haar echtgenoot. En leuker nog, haar schoonzus van vroeger. Een mooi en waardevol moment. Leuk om mee te mogen maken. Voelde goed en was geheel wederzijds volgens mij! Ook een mevrouw die mij herkende van Smaken Verschillen en zij raakte daarna in gesprek met Annemarie over haar kunst...geweldig!
En a.s. dinsdag dan komen de mensen voor de kunst van Annemarie en voor Annemarie. Veel kunst, aangevuld jawel met vier kunstwerken van Rosanne, onze 11-jarige kunstenares...leuk he.
Dinsdag 21 april vanaf 16.00 uur bij Schutter aan de Balistraat 81b te Den Haag...u bent welkom. Het wordt druk, de hapjes zijn heerlijk, een mooi glas wijn en door Schutter wordt u vooraf een glas prosecco aangeboden...dus gewoon even komen en genieten!
Mijn week was intensief. Mooie training bij de Politie Academie in Lelystad. Een moment waar kwetsbaarheid van de leider en kracht van de groep heel dichtbij elkaar lagen...intensief en bijzonder. Zo ook mijn reis er naar toe, lekker met de trein...heerlijk vind ik dat. Zo afwisselend met de trein en de auto...ik geniet wel!
Vervolgens mooie gesprekken, coachgesprekken en kennismakingsgesprekken die er echt toe doen...en steeds weer kreeg ik bloemen, eerst mooie vrolijke gele tulpen. Daarna een prachtig wit boeket, en dat boeket heb ik thuis neergezet. Ik voel me altijd zo gevleid met al die lieve aandacht. En op de valreep vrijdagmiddag, eigenlijk zomaar drie nieuwe opdrachten. Een training op maat, een coachtraject en het opstellen van een reader. En misschien komt er uit een ander gesprek, ook wel weer wat werk. Het zou zomaar kunnen....wat coachwerk. Ik hoop het...want geleidelijk aan merk ik, dat coachen, praten met mensen eigenlijk ongelooflijk mooi is om te doen. Het is een soort win-win gevoel. Je bent voldaan na zo'n dag als je ziet dat mensen blij of voldaan het kantoor verlaten....
Dus terugkijkend is dit een week geweest die ertoe doet. Een week die we niet snel vergeten...een week die eigenlijk zo mooi begon met onze paasbrunch voor de ouders...en de foto van mijn vader en mij, is de kers op de taart, zo zeg je dat toch...
Een fijn weekend, wij gaan weer naar Schutter, de laatste werken van Annemarie brengen en ophangen, en die van Rosanne. Zorgen dat alles klaar is voor dinsdag....en voor donderdag, de bijeenkomst van het Managers Netwerk Nederland! En dan een ontmoeting met Eveline, Leo, Sander en Gitta bij Taste in Den Haag. Mooier kan niet toch...een geweldig glas wijn in een spannende ambiance...
Liefs, en een fijn weekend, en als je morgen jarig bent, gefeliciteerd, we denken aan je!
Anita