Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 21 augustus 2007

Vastzittende hoest, allergie en krampen...

Gisterenavond ben ik wat gaan hoesten, het zit vast op mijn borst. Ik kon er even niet van slapen. Ook zijn mijn ogen dik, wat ontstoken van de allergie. Mijn weerstand is minder en die poesjes doen me dus geen goed op dit moment. Maar ja...een mens moet kiezen tussen poesjes voor de meisjes of dikke ogen. Ach en straks heb ik weer meer weerstand. Krampen in mijn hand, mijn kuiten en mijn voeten...bizar. Maar ook dat is tijdelijk. Ik ga er steeds vanuit dat alles tijdelijk is, mijn gezichtsvermogen gaat hard achteruit, mijn concentratie en deze dingetjes ook.
Maar verder voel ik me kiplekker, ik fiets iedere dag een stukje, ga vandaag op mijn gemak naar Den Haag op de fiets. Even lunchen bij Jannie...heerlijk he...even kijken hoe mooi haar huis gaat worden of is geworden.
Gisteren ben ik naar de Gamma in Leidschendam (net voorbij grens Voorschoten) gefietst en weer terug. Het komt wel goed...ik wil mijn energie opbouwen, want ik ben anders niet zo veel waard en ik wil weer helemaal goed terugkomen.

Annemarie is vandaag met haar mama op stap....ik mag er niets van weten, want alles staat in het teken van mijn verjaardag. Ik kan helemaal niet tegen geheimpjes...dus ik vind het reuze spannend allemaal. Wat hier gaat gebeuren....nog een paar dagen wachten.
Gisterenavond kreeg ik een mail van een vader van een jeugdvriend van me. Geweldig vind ik dat, en ook ongelooflijk dat er zoveel mensen mijn site lezen en me op de voet volgen. Ik ben er blij mee.

Allemaal een mooie dag, geniet ervan.
Anita