Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 11 februari 2013

Een volle maandagochtend...

En deze dag begon heel lekker rustig. Met twee nespresso's, met mijn bakje yoghurt en de krant, alweer heel vroeg. En nu, nu ben ik hier weer in Haarlem. Zo meteen een gesprek in Amstelveen, wat beoordelingen en vanavond een training. Het werk is onder controle...de mensen hebben hard gewerkt, vandaag is een dag, vol uitvaarten, overall gezien een mooie Yarden dag. Telefoongesprekken, intake voor mijn training in april, leuk. Ik heb er zin in, deze nieuwe week.
Vanmorgen vroeg weer Huub van der Lubbe met 'zij is een vrouw, dat luistert nauw...' hij heeft van die rake teksten, die me doen nadenken over alles wat er is...Het komend weekend, heerlijk naar 'mijn omgeving' de Alblasserwaard...ach wat kun je een omgeving missen. Hoe mooi kan het zijn, om te vertoeven daar achter die Lekdijk, om te gaan eten bij De Limonadefabriek, een cadeautje van Annemarie...heerlijk, tussendoor naar Pa van Loon en verder hoop ik wat tijd voor elkaar. Het leven is soms zo gevuld en druk, dat quality time voor elkaar, erbij inschiet. En soms zijn het kleine dingen, die maken dat het goed is en goed voelt...en gelukkig, kunnen wij samen, temidden van alle hectiek, ook dit soort momentjes vinden.
Vanmorgen vroeg een mooi artikel in de Alkmaarse Courant, een interview van mij...goed stukje publiciteit, na de Uitvaartbeurs...mooie reclame!
Nu werken, en ik heb er wel zin in, ik ga er weer voor. Fijne dag allemaal...Anita