Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 5 mei 2008

Een goddelijk weekend!

Hoezo krullen.....


De boerderij, de gevel...


Annemarie en Anita


de boerderij gezien vanaf de weg
de boerderij op afstand

Het weekend was een weekend vol gezelligheid. Zo brachten wij de vrijdagavond met Ada en Marianne door en veel rose...gezellig, lekker praten en mooie dingen delen met elkaar. Vriendschap en plezier! Zaterdag vertrokken we naar Steenbergen, via Heijningen waar we Ina en Peter bezochten, kwamen we rond een uur of vijf aan bij Pauline en Vincent. Na een glas rose champagne (vanwege de kurk die Thomas nodig had...bedankt Thomas!)aten we verse asperges, heerlijk...daarna door naar de boerderij, waar Pa en Els op ons wachten met champagne. Al met al een goed gesprek in de serre...en daarna lekker slapen op mijn oude kamertje van vroeger. Jeugdsentiment, maar dan nu met mijn Annemarie.

Zondag na een rustig en lekker ontbijt, naar Goedereede, een terras in de zon en een mooie autotocht over de kop van het eiland, prachtig...mooie huisjes, mooie vergezichten. Met een tussenstop bij tante Anita en oom De, eindigden we in de zon in de tuin van de boerderij. Heerlijk soezen in de zon. En als klap op de vuurpijl een diner in de Brasserie aan het Vingerling te Middelharnis...heerlijk en eenmaal thuis, moe maar voldaan naar bed.

En op die boerderij waar ik geboren ben, maar waar ook mijn vader geboren is, daar hebben we mooie foto's gemaakt. Van elkaar, van het huis en de omgeving. Hier wat impressies van het land waar ik vandaan kom....Goeree Overflakkee. Het is altijd heerlijk om daar weer terug te komen, zomaar voor een uurtje of zomaar wat langer...



En vandaag weer gewerkt. Alsof er niks gebeurd is. Met de nodige discussies en met de nodige zaken die er spelen. Een mooie dag.

Anita