Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 14 november 2007

MRI-datum!!

Zo eindelijk is het zover...de datum voor een MRI is bekend. De 29e november om 13.15 uur in het LUMC. De uitslag zal er zo rond 5 december zijn...spannend he...
Vandaag was een dag vol post rondom ziek en herstel. De datum voor de MRI, een bevestiging van het gesprek met de bedrijfsarts, een nieuwe uitnodiging voor 22/1 bij de bedrijfsarts.
Een leuke dag....contact met een vriendin van mij, Artje, zij zit in een interne sollicitatie-procedure en wij gaan samen aan de hand van haar assesment dit gesprek voorbereiden volgende week. Leuke dingen vind ik dat. Artje ken ik van een opleiding die ik in het verleden heb mogen volgen. Artje en Gemma zijn de twee dames met wie ik nog regelmatig contact heb, zij komen af en toe hier koken...leuk is dat. We hebben al heel veel met elkaar mee gemaakt en dat geeft een band met elkaar.
Ondertussen ben ik druk bezig met mijn boek, met allerlei andere dingen, die al weer veel lijken op werken. Het hoofd staat niet meer stil en dat is een lekker gevoel. Gisteren zag ik een bokswedstrijd (hier kijk ik al jaren naar..) en dit was een revanche. Degene die de vorige wedstrijd knockout was gegaan, kwam nu super gemotiveerd tegen de wereldkampioen de ring in. Hij had alles tegen, zijn leeftijd, zijn lengte, zijn reach, zijn laatste twee verliespartijen en weet je wat zo mooi was, hij won. Puur op karakter, puur op doorzettingsvermogen. En dat zijn zo de zaken waar ik in geloof...dat je zoveel kunt (over)winnen als dit je basis is.
Ik heb een boek gelezen over Life Types, gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator. Dit is de basis voor de meest gebruikte persoonlijkheidstesten in de wereld. Ongelooflijk hoe boeiend dit alles is. Dit zijn allemaal boeken die ik ooit tijdens een studie heb gelezen en die ik nu, in mijn rol als leidinggevende, weer opnieuw lees. En anders lees eigenlijk....heerlijk. Is ook leuk om aan de hand van dit boek te kijken hoe dat bijvoorbeeld zit bij de kinderen, of in je relatie, of in je leven in bredere zin.
Wat ben je toch een mazzelaar als je mag lezen en hier nu nog even de tijd voor hebt he...
Dikke zoen, mooie dag...
Anita