Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 5 oktober 2007

Berichten uit het LUMC!!!!

Zojuist om tien over drie al, kreeg ik een telefoontje van dokter Halkes uit het LUMC. De dokter heeft besloten door te gaan met de lumbaalpuncties in de ruggemergzak en hij wil dit doen op de gebruikelijke, helaas pijnlijke manier, dus door te prikken via mijn rug. Goed nieuws is dat het aantal puncties is teruggebracht van 12 naar 6, waarvan ik er dus al 1 heb gehad!! Ik krijg maandag dus weer zo'n behandeling en de 29e oktober ook, daarna nog een behandeling in november, in december en in januari (na Curacao) en drie weken daarna gaat men pas beginnen met de bestralingen (minimaal 4 weken!!!), dus pas in februari 2008....Tussendoor worden er MRI-scans gemaakt, kortom nog een heel circus te gaan...en dat de bestralingen pas achteraf gaan plaatsvinden, vertelde hij me nu voor het eerst.
Eigenlijk door deze nieuwe planning een soort streep door de rekening. Maandag maar eens even het schema in de tijd doornemen en aan de hand van dit schema mijn reintegratie bij Arinso eens doorspreken met mijn baas. Potverdomme....maar ja, voor het zelfde geld had dit feestje doorgelopen tot in juli 2008...als ik er 12 had moeten hebben, dus gelukkig is dit niet het geval!

Ik ga maar eventjes een stukje fietsen, even de wind door mijn 'dons'haren laten wapperen....
Anita

Champagne gedronken bij 'De Markiezen van Wassenaer'

Hier zie je wat schilderijen hangen in onze woonkamer, vlak voordat Annemarie ze van de muur haalt en verplaatst naar haar expositie in 'De Markiezen van Wassenaer'.

Goedemorgen allen! Gisterenmorgen om ongeveer half elf vertrok Annemarie hier met haar auto vol schilderijen. Ondertussen was Reynaud vanuit Den Haag ook onderweg naar restaurant 'De Markiezen van Wassenaer' om Annemarie te helpen bij het ophangen van haar 15 schilderijen. Uiteindelijk zijn het er 13 geworden, en het ziet er allemaal prachtig uit. Ondertussen kwamen hier Pa en Els op de koffie en werd ons nieuwe bed door twee aardige kerels in elkaar gezet. Een drukke gekke ochtend, maar wel heel gezellig! Om ca. half een vertrokken wij (Pa, Els en Aniet) naar Wassenaar om daar met An en Reynaud een glas champagne te drinken op de eerste expositie van Annemarie. Ik ben zo trots op deze vrouw, die ondanks alle drukte, het ziek zijn van mij, de zorg voor haar kinderen, toch zoveel mooie werken heeft gemaakt die nu voor jullie allemaal te zien zijn. Dus heb je zin een keer lekker te eten (wij hebben er gisteren geluncht welnu : verse op houtgerookte zalm, gamba's in een krokant korstje met een overheerlijke saus en aansluitend verse ravioli met krab...dit alles vergezeld van een prachtige nieuw zeelandse sauvignon blanc en heerlijk koud water) ga dan naar de Markiezen van Wassenaer, aan de Langstraat nummer 8 te Wassenaar. Gezellig ingericht, prachtige gerechten aangevuld met overheerlijke wijnen. En het mooiste komt nog - dan zie je de werken van Annemarie Smitshuysen! Super toch...


Hier gaat alles goed. Ik was gisterenavond helemaal kapot en lag al om zeven uur in bed. Zere voeten, beetje grieperig, maar verder alles ok! Vandaag doe ik lekker rustig aan, wat boodschapjes en vanavond komen twee vriendinnen van mij langs, Artje en Gemma en Gemma gaat voor ons koken. Goed he...ik zorg voor de wijn! Een hele dikke zoen, een mooie dag,

Anita