Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 13 september 2007

Nog geen MRI!!!

Lastig.....nog steeds geen datum voor de MRI...maar kijken hoe de dokter hier maandag mee om zal gaan. Niet zoveel te melden, los van het feit dat het gisteren gezellig druk was hier...Pa en Els, Arie en Fransje en later de vader van Annemarie op visite. Al met al een gezellige drukte, Arie en Fransje gaan op reis, naar Zuid-Afrika voor een dikke vijf weken....en weet je wat zo leuk is, als zij terugkomen heb ik nog maar 1 chemo kuur te gaan. Goed he...maandag kuur 6 alweer. Ik weet nog toen ik net begonnen was, dat ik hoorde dat iemand anders al zijn zesde kuur zou krijgen. Ik was hier gewoon jaloers op...en nu ga ik zelf al mijn zesde kuur krijgen. Ik wil zo graag door met dit alles, gewoon lekker opschieten, zodat ik snel weer andere dingen kan gaan doen, dan ziek zijn.
Verder weinig nieuws...mijn tweede teen begint ook te kloppen en er raar uit te zien, mijn linkervoet doet zeer nu...ingewikkeld want het liefst wil je geen schoenen aan en hoe moet dat nu morgen met die bruiloft...we willen netjes eruit zien...dus maar even kijken. Mijn arm gaat goed, de laatste antibiotica slik ik vandaag en ook de pillen tegen de allergie werken.
Gisterenavond zouden An en ik naar de film gaan 'No Reservations' we waren in Scheveningen en gingen wat drinken in de bar van het Kurhaus. We raakten zo lekker in gesprek, dat we de film lieten voor wat 'ie was en dat doen we dus een andere keer.
Vanmiddag ga ik even naar Jix, om allerlei zaken voor te bereiden rondom de verkoop van mijn appartement in Schoonhoven, zodat dat ook kan gaan lopen. Wat foto's maken van de binnen- en buitenkant voor Anco, die deze verkoop voor mij zal gaan regelen. Ik hoop maar dat dit allemaal snel kan gebeuren, weer een zorg minder.
En zo dadelijk komen Ilse en Lineke, twee tennisvriendinnen van Annemarie. De afgelopen week waren Mieke en Joyce hier ook, leuk is dat vind ik. Al die mensen die op bezoek komen, gezellig, ongedwongen, praten over andere dingen dan ziek zijn alleen...daar heb ik niet zoveel zin in als ik eerlijk ben. Ik ben het een beetje zat dat ziek zijn. Ik wil verder met ons/mijn leven...

Anita