Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 4 februari 2008

Een zieke Annemarie dit keer....

Zo, en terwijl ik in Schoonhoven was, om alle perikelen rondom het huis op te lossen, werd ik gebeld door Rosanne. De designradiator hangt weer, er komt weer warm water uit de kraan bij het ligbad. En de rommel wordt gestaag minder. Rosanne vertelde mij dat mama nu ook ziek was geworden (zij was zelf het weekend ziek, overgeven, koorts, griep) en dat ook mama misselijk was en in bed lag. Hartverwarmend om te zien hoe Rosanne hier mee om gaat. Ze zorgt liefdevol voor An, had bloemetjes gekocht voor haar van haar zakgeld, en maakt een kopje thee of wat dan ook. Soms zelfs met tranen in haar ogen, omdat ze het gevoel heeft dat het door haar komt dat mama nu ziek is.

Nu ga ik snel naar bed om voor An te zorgen. De meisjes liggen in bed. Morgen moeten we naar het Holy Ziekenhuis om de hechtingen uit haar ogen te laten verwijderen. En dan weer bestralen. Ik krijg uitgebreid bloedonderzoek, omdat de arts zich zorgen maakt over mijn toenemende pijn in de rug...ach, we zien wel weer.
Nu even andere dingen die belangrijker zijn. Ik red me wel, dat weten jullie toch wel.
Vanavond alle mails gelezen en terug geschreven, heerlijk is dat. Tante Tanneke lekker gesproken, zij belde en we hebben even ouderwets bijgepraat.

Dikke zoen, goede nacht.
Anita