Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 8 juni 2007

En nu weer er tegenaan....

Zo ongelooflijk vroeg wakker weer, klaar met dat bed. Transpireren, schone nachtkleding aan, wassen (andersom dus he...)en weer transpireren, versneld in de overgang terecht komen, welnu hebben we dat ook maar gehad. Alles mag langs komen en ik zal het overwinnen. Heb gisteren plechtig aan Emmy (Annemarie's moeder) beloofd dat ik haar dochter Annemarie heel gelukkig ga maken en ik ben dus aan Annemarie en aan mijzelf en al die lieve mensen verplicht deze strijd te winnen. De kuur doet zijn werk, ik ben doodziek geweest, maar vanaf vandaag sta ik gewoon weer op. Ik ga onder de douche, laat Annemarie nog eventjes lekker slapen en ga weer 'rondkeutelen' zoals Emmy dat noemt en eten en drinken. Medicijnen nemen, om alle giftige stoffen af te voeren. En na de volgende kuur, doe ik het net zo, totdat ik weer gezond ben...
ik moet zeggen, dat alle liefde, alle steun, alle woorden die naar me toekomen, per brief (superleuk Ilse...), kaart of mail of via deze site me raken en verwarmen en hier ongelooflijk bij helpen.

Nadat Emmy en Reynaud weg zijn gegaan, ben ik op een houtenligbed in de tuin gaan liggen onder het dekbed en heb ik gekeken hoe Annemarie aan het schilderen was. De vogels om je heen, de bladeren van de bomen, muziek van Nathalie Merchant op de achtergrond en van Laurra Fygi...het was heerlijk.
Gisterenavond heb ik voor ik naar bed ging mijn vader nog even gebeld. Hij was een beetje aan het piekeren en ik wilde dat ook hij weer rustig ging slapen. Hij zal zaterdag wel weer even komen...lief he..

Heb me gisteren voorgenomen, zodra een kuur het toelaat om samen met Annemarie naar Bonaire, of Curacao te vliegen om bij te komen samen. Om haar even te verwennen want ook zij heeft het enorm zwaar. Ze is boos op me als ik mijn medicijnen niet in kan nemen, maar ondertussen steunt ze me. Ze wil dat ik vecht en ze weet ook dat ik vecht en altijd zal vechten.
Ook vanuit Arinso, mijn directie, maar ook mijn collega's krijg ik veel steun. Geweldig. Wat een bedrijf, ben er trots op daar te mogen werken. Maar ook vanuit mijn vorige werkgevers, ADP, en Connexxion krijg ik superlieve reacties.
Mijn huidige klanten Delta Lloyd en ISS zijn ook erg trouw en jongens je kunt je niet voorstellen wat dit met je doet. Hoe blij dit je maakt.

Annemarie heeft gisteren haar eerste opdracht afgerond. Ik ben onder de indruk...ben benieuwd of de opdrachtgever vanmiddag op de stoep staat om dit kunstwerk mee naar huis te nemen...
en de volgende is al in aantocht. Dus dames en heren als u een prachtig schilderij wilt laten maken van uzelf, uw body, uw borstpartij (haar specialisatie volgens mij) dan ken ik wel iemand die dit geweldig mooi en goed kan.

Heb het de hele week erg rustig gehouden met bezoek, gezien mijn lichamelijke gestel...kon voldoende rusten en wil het wel rustig houden. Ik weet dat een ieder geduld heeft, en dat Kirsten en Chea de kantoorclub (inclusief Trudy in Rotterdam) coordineren en inplannen. De familie en vrienden van heel dichtbij gaan er sowieso al goed mee om. Dank je wel. Helpt me in deze strijd.

Lieverds, vandaag is weer een nieuwe dag, een dag waar ik kan laten zien, de weg terug weer op te gaan en ik heb er zin in. Voor jullie die werken een vrijdag, vond ik altijd een leuke dag....hard werken en dan opeens...staat het weekend voor de deur...geniet ervan. En alvast een fijn weekend, als die zon het nog even blijft doen...heerlijk toch..

Dikke kus
Aniet