Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 13 september 2012

Een update...

Tja, eventjes een update, want de kaarten liggen zomaar weer heel anders. Vanmorgen op mijn lekkere snelle fietsje naar de huisarts, naar de mevrouw die mijn bloed ging prikken!  De huisarts waar ik ben geweest  heeft een totaal andere beleving van mijn klachten.
Lijkt nu op een schildklieraandoening, wellicht een te snel werkende schildklier, maar dat horen we volgende week. Gecombineerd met een niet goed functionerende galblaas. Dit zou maken dat ik moe ben, te weinig energie heb, transpireer en zou de klachten verklaren. En dit gecombineerd met mijn bijzondere ontlasting...lekker praatje trouwens, glimlach.
Vanmorgen bloed geprikt en zeker geen diabetes...morgen urine inleveren wederom. En dan kijken hoe nu verder, 90% heeft een te langzaam werkende schildklier, het lijkt erop dat ik een te snel werkende heb...iets lastiger te reguleren, maar het kan komen...dus ik hou jullie weer op de hoogte. Geen zorgen, nog steeds geen energie, maar toch...er is licht, en de zon schijnt tussen alle wolken door...wel vind ik  het, en dat is van een heel andere orde, een beetje koud geworden. Dus mijn trui weer aan.
Voor nu, liefs, voorzichtig aan het werk. Morgen een dagje kantoor. Even pas op de plaats nog nemen. Lijf vraagt erom. Liefs, Anita