Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 12 maart 2010

Een vroege vrijdagmorgen op kantoor...

Tja en daar ben ik weer, zomaar op kantoor. Een vroege vrijdagmorgen...zo meteen komt een van mijn coachklanten eventjes langs, en aansluitend start een nieuw kort coachtraject met iemand. Drie gesprekken, ter voorbereiding op een nieuwe rol! En hier op kantoor staan vrolijke tulpjes, het is voorjaar en dat voel je hier...heerlijk! Er ligt een volle en drukke week achter me, ik heb hard gewerkt en heb moeite om alles netjes in de agenda te krijgen. En aan de andere kant, geniet ik er ook weer zo van. Heerlijk, al die mooie opdrachten die voorbij komen. Al die opdrachten die weer verder gaan en een opvolging krijgen!
Vanmiddag nog naar Yarden toe en dan ga ik naar mijn vader. Zomaar een weekend samenzijn met hem...lang niet gebeurd, en hoog nodig ook, in verband met alle ontwikkelingen rondom de boerderij. Maar ook om eens even lekker bij te praten samen, om samen allerlei dingen te doen en te delen. Ik geniet ervan en hij ook...
Ik las van de week de spreuk op de coachkalender - wij weten meer dan ik - goed he..
Ik hoorde vanmorgen de vogeltjes zingen buiten....lekker is dat, het voorjaar komt eraan...ik hoop dat jullie hier ook van genieten!
Liefs, een niemendalletje dit verhaaltje, maar wel even een teken van leven!
Dikke zoen,fijne dag, Aniet