Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 25 augustus 2009

Regen en crisis en spannende ontwikkelingen....

Lieve mensen, dinsdagochtend. Druk, net een reintegratie-plan gemaakt voor het UWV. Spannend, als dit geaccordeerd wordt, dan heb ik een nieuwe opdracht binnen. Vanmiddag gesprek hierover. Ondertussen regent het dat het giet en zie ik tot mijn grote ..... dat er een voorspelling is dat het zaterdag regent! Welnu, dit kan toch niet de bedoeling zijn, mijn verjaardag hoort een beetje zich buiten af te spelen, dus tenten en zeilen en stokken paraat...en het komt allemaal goed! We vieren het gewoon, weer of geen weer....dus trui aan en gaan! Mijn opdracht op Schiphol is on hold gezet vanwege de crisis. Tja, zo gaat dat nu...was leuke opdracht geweest! Maar ja...gisterenavond weer kans op nieuw perspectief....maar wel op de Antillen...maar eens even zien wat dit betekenen zou! Tot nu toe, ben ik iedere keer heel dichtbij een grote opdracht, en dan komt de crisis om de hoek kijken. Kwestie van lange adem hebben en op enig moment dan gebeurt het wel.
Morgen gebeurt het...de start bij Defensie, geweldig, samen met Marijke Lingsma. Hier ben ik trots op en blij mee! Gisteren een superleuk overleg gehad met leuke, aparte, creatieve mensen.
En dan donderdag, ook zo'n spannende dag, en vrijdag nog een keer...kortom een intensieve week. Duim voor me, en neem dan gelijk een extra duimpje mee voor die regen of ertegen liever gezegd. Dag, fijne dag weer, de kapper wacht op me...
Anita