Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 1 april 2009

Partnership....

Hoe mooi kan de wereld toch zijn...coachtrajecten die ik af ga ronden. Mensen die verder kunnen en waarmee ik mooie dingen heb bereikt. Opdrachtgevers die tevreden zijn...en oude contacten die nieuwe dingen brengen. Mensen, bedrijfjes, organisaties die iets met me willen...een Leergang die werkelijk State of the Art gaat worden.. geweldig, werkelijk waar!
Ondertussen breekt de zon steeds vaker door, schuif ik mijn dakje open en luister ik naar mooie liedjes van Frans Halsema. Ben ik bezig met een drukkerij, voor uitnodigingen, voor visitekaartjes, dingen voor mijn vader....kortom, druk, druk en nog drukker. Een beoordeling van het ISBW waarbij ik 0,8 punten hoger scoor dan de gemiddelde docent. Geweldig...een groep alleen maar tienen...wat een kadootje. Waardering is toch wel iets wat een mens af en toe wil hebben. Vandaag was die dame hier, met die internet winkel over wonen. En zij heeft heerlijk met Annemarie foto's gemaakt van ons interieur, ons terras. En binnenkort komen wij op haar site te staan. Ik ga jullie de link dan geven...superleuk! Zomaar weer een stukje aandacht. Vandaag belde Oscar me nog even op...heerlijk is dat die spontaniteit.
De bloemen bloeien, de mensen glimlachen en vandaag hoorde ik het nummer 'ik heb een steen verlegd in de rivier op aarde' van Bram Vermeulen...prachtig...en terwijl ik dit schrijf moet ik denken aan de begrafenis van de vader van Ada...toen werd dit lied gedraaid, gezongen door Paul de Leeuw...mooi, een intens moment.
Welterusten...morgenochtend komt Margreet, gaan we samen naar Servant Leadership...heerlijk..
Geniet van deze nacht!
Anita
Dag, oh ja en Oranje heeft gewonnen met 4-0 zag ik ook nog even...Dirk Kuyt goed he...