Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 20 augustus 2007

Ride for the Roses

Gisteren heeft Patrick, een vriend van me de Ride for the Roses gefietst, met mijn naam op zijn shirt. Geweldig, deze fietstocht is een tocht die door Lance Armstrong ooit is begonnen, met als doel te fietsen om zoveel mogelijk geld voor kankerpatienten/kankerbestrijding bijeen te brengen. Patrick is een fietser, die deze tocht al eerder gefietst heeft, maar nu voor het eerst met een bekende op het netvlies. En ik voel me wel vereerd, als ik zie wat vrienden en bekenden voor mij doen, om mij te laten weten dat ze met me meeleven. Deze tocht, de beklimming van de Alpe d'Huez, het lopen van marathons, kortom ongelooflijk...ik realiseer me op dit soort momenten hoeveel lieve mensen er dicht om me heen staan. Om er samen met mij voor te zorgen, dat we deze strijd gaan winnen. Dank je wel...woorden ontbreken echt om dit gevoel te beschrijven...rijkdom, geluk, dankbaarheid, een soort mengeling van deze begrippen dekt de lading nog het meest.

Gisterenavond zijn wij bij tante Anita en oom De op bezoek geweest in Auberge de Kievit in Wassenaar. Was erg leuk...een heerlijk diner, met prachtige amuses en een gezellige conversatie...'t was genieten pur sang. Een diner ter ere van mijn verjaardag...kun je nagaan het feest is nu al begonnen en pas a.s. zondag word ik 48! Heerlijk gewoon. Leuk om op deze manier met mijn tante en oom contact te hebben. Je praat zo met zijn viertjes over heel andere dingen, het is veel intenser.
A.s. woensdag halen we hen op voor een lunch, bij De Knip in Voorschoten, aan het water...en we maken dan nog een tochtje met hen, om hen wat van de omgeving te laten zien.

Gisteren overdag, hebben Annemarie en ik de zon toegelaten in onze tuin. Wij hebben, nadat we hier een beetje met oom De over gesproken hadden zaterdag, de Catalpa flink teruggesnoeid, met een heel klein zaagje, maar de zon kan ons nu al veel beter bereiken...kijken wat tuinman Arie hiervan vindt...maar volgens oom De kan deze boom dit absoluut hebben. En hij heeft veel verstand van tuinieren en groene vingers, dus daar hoop ik dan maar op. Heerlijk dat licht...
een beetje slopend was het wel, sjouwen en zagen. Maar goed voor de conditie.

Allemaal veel succes. Als je vandaag weer gaat werken zoals Sarah, sterkte weer. Gelukkig wel in het nieuwe pand, maar ik ben benieuwd. Ik spreek jullie snel.
Anita