Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 25 februari 2009

Zomaar een break in de week...

Tja lieve mensen en daar zitten we dan, een vliegtuigramp vlakbij Schiphol. Ongelooflijk zo dichtbij en zoveel leed, zoveel verlies...hoe bizar zijn mijn gedachten, denkend aan verlies en vervolgens denk ik aan vandaag. Ik was in Wijk, eerst bij OPB, daarna nog bij een vriendin, met wie ik veel deel. Het mooie is dat haar man van koken houdt, ze woont in een prachtig huis, een galerie, waar ook in gekookt wordt...en dus terwijl wij praten samen, krijg je mooie hapjes te proeven...wat een feest he...een mooi glas water, een nespresso, een olijfje en heerlijke bijzondere hapjes...en ondertussen praat je over verbinding in business...7 april gaan we het verder uitwerken, met nog zo'n mooi mens erbij...drie vrouwen...bijzonder he..en nu ik eraan denk, kreeg ik van haar man, steeds drie hapjes tegelijk op een bordje...mooi symbolisch toch..
En net keek ik naar tv en zag ik een swingende Annemarie Jorritsma, die 'proud mary' zong samen met Sieb van der Ploeg...geweldig...ik word helemaal blij van dit soort beelden!
Ondertussen lees ik een blad, en daarin staat 'je verbeelding is de hoogste vlieger die je kunt oplaten' ......en dit vind ik weer zo'n zin die ik met jullie wil delen! Een mooi medium deze weblog, een medium om mijn gedachten vorm te geven. Mijn gevoelens te delen en verbinding tot stand te brengen.
Ik geniet...steeds meer, ik voel het, steeds meer...ik reed terug en dacht aan een gesprek met een directeur, toen ik nog in loondienst was en weet je ik voelde me zo bevrijd...en opeens moest ik denken aan die directeur met dat roze houtje-touwtje jasje aan en ik glimlachte terwijl ik achter stuur zat. Wat kan een mens zich vrij voelen...en blij voelen...
En ondertussen zit ik zomaar hier, en morgen ga ik coachen en weer delen bij Servant Leadership...heerlijk!
Liefs, Anita