Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 7 januari 2009

7 januari 2009

Vandaag is de sterfdag van mijn moeder, nu alweer zes jaar geleden. Een moment waarop ik altijd even stil sta...een moment, waar ik altijd weer een beetje emotioneel van word. Een moment waarop ik mij realiseer wat er allemaal gebeurd is in de afgelopen jaren.
Om twee minuten voor 12 vanmorgen, deed zij haar ogen voorgoed dicht en blies zij haar laatste adem uit. 'Mam vanavond zal ik samen met Annemarie een glaasje wijn op je drinken!'.
En vanmorgen toen ik weg reed was het koud en glad, lag er sneeuw, en werd er gewaarschuwd voor gladheid, ijzelf en weet ik wat al niet...en tot nu toe viel het mee. Het ging best goed, als je rustig rijdt, als je niet te gek doet, valt het wel mee....
Ik wens jullie een mooie 7 januari 2009 toe. Ik verzorg vanmiddag een workshop en ga daarna weer lekker naar Annemarie toe. Morgen verzorg ik een lange lesdag van drie dagdelen, al met al een drukke week. Een mooie week qua omzet. Tja, zo denkt een zelfstandige...hoe staat het met mijn omzet. Welnu, als deze week kenmerkend is voor 2009, dan komt het goed. Net als voor die meneer die schaatsen verkoopt, of voor die andere mevrouw, die zout levert aan Rijkswaterstaat en de bouwmarkten...het komt wel goed in 2009!
Dag,
Anita