Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 25 juni 2008

dank jullie wel....

Ik zeg heel simpel dank jullie wel tegen al diegenen die mij lieve en mooie mailtjes schrijven, sms-jes sturen, of bellen...het doet zoveel goed, iedere keer weer te weten dat er mensen zijn die mij een warm hart toedragen! Die er voor mij zijn. Super.
Dikke kus

Anita

Praten....

Als je aan mij vraagt 'wat doe je?' dan is mijn antwoord 'ik praat'....ik praat met heel veel mensen, over allerlei dingen. Over kanker krijgen, over kanker hebben gehad, over werk hebben, over naar werk kijken, over macht, over onmacht, over relaties, over ontwikkeling en groei. Over van alles...ik ontmoet daardoor ook zoveel mensen. Die met mij praten of willen praten over veel van dit soort dingen. En door al die ontmoetingen, gebeurt er zoveel met me...en daardoor denk ik weer na, over...en die cirkel die beweegt maar, steeds weer opnieuw. Verrijken heet dat volgens mij.
En waar dat alles me brengen zal, dat weet ik nog niet. Dat geeft ook niet, het komt wel goed....
zo ga ik straks ook weer met iemand praten, die ik slechts twee keer ontmoet heb. Maar het contact was indrukwekkend en goed, intens bijna, we deelden meer dan werk leek het wel...en nu zien we elkaar weer, zomaar ergens in een cafe in Utrecht, om bij te praten. Daarna een lunch met Chea en Kirsten, omdat Chea wel of niet naar Granada gaat. Het zou een afscheidslunch worden voor Chea, maar nu is nog steeds niet zeker of Chea gaat of niet gaat. Duidelijk is het niet, maar de lunch gaat door. De kadootjes worden overhandigd. En daarna zien we wel weer...we praten er nog over. En over meer.
Een mooie dag...
Anita