Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 23 juni 2012

Stilte....

En na een enorm intensieve week, met veel gesprekken, overleg en enorm veel kilometers, werd het donderdag zomaar stil...mijn stem stopte ermee. En juist terwijl ik die dag volop overleg had, dus met alle kracht die in me zat, probeerde ik te praten. Zwoel, sensueel, maar dodelijk vermoeiend en zo ook vrijdag.....en dus besloot ik vrijdagmiddag lekker in mijn bed te stappen, te slapen, te slapen want oh wat was ik moe. Moe omdat kramp mij in de nachten wakker maakt, ongeveer elk uur...en dus heb ik vrijdagavond, met wat koorts heerlijk geslapen en toch, omdat ik maar een nicht heb die 17 jaar gaat worden en vrijdagavond haar feestje vierde, zijn wij wat later op de avond nog naar Dordrecht vertrokken. Om lekker een glas wijn te drinken en daar te zijn. Ik had gewoon eventjes wat stilte nodig. Ik was teleurgesteld in een collega, en merkte dat dit meer bij me binnenkwam. Maar ik realiseer me ook, dat als het je goed gaat, er ook een vorm van afgunst ontstaat. Niet iedereen gunt je je succes. En dus heb ik het losgelaten en gelaten bij deze mens. Jammer vind ik het wel, want zonder afgunst is het leven nog veel mooier.
En vanmorgen na wat slapen, goed slapen zonder kramp onvoorstelbaar, ben ik lekker naar mijn vader gegaan. En dat was zomaar gezellig, wat stiller dan anders, want de kracht is weg, mijn stem doet nog niet zoveel...maar het was goed. Hij genoot, van het rijden in de wind, van het glaasje wijn bij Tieleman keukens, van het zomaar samen zijn. Hij luisterde goed, omdat ik niet zoveel volume had...En hoe leuk was het niet, dat tante Anita (nadat zij twee weken met oom De op vakantie was geweest) even langs kwam, en nog een mevrouw...dus zijn zaterdag was bijzonder en vooral gezellig. De komende week komt vader van Loon naar Noordwijk met zijn Els, voor een fijne vakantie aan de kust. Genieten, samenzijn en flaneren over de boulevard.
Hier nog een citaat van Ben Tiggelaar :' Mijn definitie van succes : als je de hoogste wilt zijn, moet je bereid zijn ook de laagste te zijn'. En dit citaat spreekt mij ook wel aan : 'winnen is iets anders dan scoren' van een van onze beste keepers, Hans van Breukelen.
En nu, nu eten we samen, een lekkere simpele maaltijd, een glas wijn erbij...het is zaterdagavond.
Dag, een fijn weekend allemaal. Met liefs, van mij, Anita