Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 2 augustus 2008

Zomer....

Lieve mensen, het is zomer! Wij waren afgelopen week in Frankrijk met de meisjes, in de buurt van Reims, bij Lac d'Aillette. Een prachtige omgeving met velden vol zonnebloemen, en prachtige uitzichten met velden gemaaide tarwe. En vervolgens lagen overal van die prachtige rollen met gras, die opgeslagen worden in schuren voor het vee....een mooi gezicht als je daar over die smalle wegen reed, op weg naar Reims. De meisjes vonden eerst een bezoek aan de champagne-kelder van Pommery niet zo geslaagd, maar toen ze er eenmaal waren, en uitleg kregen van een aardige fransman in het engels, was het toch een indrukwekkende tour door de 18 km lange kelders van Pommery. Iedere keer weer een indrukwekkend gezicht die ongelooflijk lange gangen en de wetenswaardigheden van Madame Pommery. Het was een heerlijk weekje. Leuk om mee te maken, hoe groot de meisjes al worden. Hoe vriendschappen voor hen ontstaan. Het was een prachtig park, waar veel te doen was. Lekker aan het strand, maar ook een zwembad met een wildwaterbaan. Je kon er diverse sporten spelen, en alles deed je op de fiets. Heerlijk was dat. We fietsen naar de bakker, de restaurants. We zijn gaan varen. Geweldig...onze camera begaf het, dus beelden kan ik jullie niet laten zien, op dit moment...
En toen wij thuis kwamen, zag alles er prachtig uit, doordat Emmy en Reynaud de boel hier in de gaten hebben gehouden. Mooie bloemen, een prachtig gelakte voordeur, dankzij schilder Lex die ook gewoon is doorgegaan. Het huis wordt steeds mooier, doordat de buitenkant geschilderd wordt..
En dan kom je gewoon weer terug in de realiteit. Allerlei brieven van de advocaat, en maandagochtend een bezoek aan het LUMC. Altijd weer spannend. Maar ook een aantal gesprekken weer deze week, in het kader van mijn toekomst.
Een afspraak over mijn training met Daan zelf. Geweldig...ik vind het allemaal ongelooflijk spannend en ben er best wel een beetje gezond gespannen over/onder. De intervisie-groep die door mijn hoofd speelt. Mijn huis in Schoonhoven, kortom de dagelijkse beslommeringen nemen het direct weer over van het vakantiegevoel.
Dus vroeg in de ochtend werd ik alweer wakker. Een mooie nieuwe dag ligt voor ons....
voor al diegenen die nog op vakantie gaan, geniet ervan. Een lieve dikke zoen
Anita