Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 21 oktober 2016

Vitaliteit en Pieter van den Hoogenband....

Hoe leuk is het, als je zomaar onverwachts op kantoor met Pieter van den Hoogenband in gesprek raakt. Ja, want Yarden is het meest vitale bedrijf van Flevoland geworden. Prachtig. En in dat kader raakte ik in gesprek, want sport, fruit en trappen lopen, maar ook lachen en plezier maken, is een basis voor vitaliteit. Met elkaar in gesprek zijn, stil staan bij iemands welzijn, en aandacht voor gezond eten en drinken. Leuk, we krijgen later een prachtige app, waarop we van alles kunnen bijhouden, over bloeddruk, gewicht, een stappenteller, kortom ben ik gezond en blijf ik dit?
Super gaaf. Mooi vind ik dat vitaliteit en hoe gezond te zijn en te blijven, nu past bij waar ik mee bezig ben. En oh ja, die Pieter is echt een ontzettend leuke vent. Geweldig. Alles is gefilmd, ik ben erg benieuwd!
En vanavond ben ik eventjes naar het afscheid van Petra geweest. Gek hoe vreemd het voelt om daar te zijn. Hoe snel kun je ontwennen en ook weer wennen in een andere omgeving. Hoe heerlijk ik het nu vind om in Almere te werken, hoe zaken volledig anders zijn geworden. Fijn om even bij Petra te zijn en lief, hoe zij mij noemde in haar speech. Een vorm van waardering over en weer naar elkaar. Mooi. En nu, heerlijk een stapel met kranten, een nespresso met een heerlijk koekje gebakken door Floor. Zomaar even tijd voor mezelf, voor niets, tijd om te genieten. Morgen lekker even onder de zonnebank. Fijn.
Mijn ingreep wordt verplaatst, na 15 november, en moet onder volledige narcose. Vervelend hoe die klier, leuk woord, is ingekapseld in een spier en dus operatief verwijderd moet worden. Ik moet woensdag weer naar het ziekenhuis, en dan hoor ik weer iets meer. Wordt vervolgd. Nu even niets...lekker niets. Fijn weekend, Anita