Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 23 maart 2009

Felicitaties voor een trouwe lezer!!!

Een van onze trouwe lezers is vandaag 23 maart 2009 jarig en dat is Wim Jansen. Wim is de man van tante Roos, en tante Roos is een zus van Annemarie's moeder. Dus nu hebben jullie de hele relatie-lijn weer te pakken. En ik kom thuis nadat ik een college heb gegeven in Voorburg en Annemarie vraagt mij, om via mijn weblog deze Wim, oom Wim eigenlijk heel hartelijk te feliciteren met zijn verjaardag! Dus lieve Wim, een ongelooflijk gemeende felicitatie, van twee dames uit Voorschoten, die jou voor je nieuwe levensjaar veel liefde, geluk en gezondheid wensen!
En veel liefs,
Annemarie en Anita nog net op de valreep, want je bent nog zes minuten jarig!

Communicatie die niet loopt....

En soms is het gewoon zo. Dan loopt het niet zoals je verwacht had dat het zou lopen. Stroperig bijna...zo was het vandaag. Had ik vrijdag een goede dag, zo was vandaag een dag die minder goed ging. Voor eenzelfde opdrachtgever...ingewikkeld. Om te reflecteren op jezelf...hoe zit het met mijn energie. Wat gebeurt er als ik een groepje tegenover me heb, en het werkt niet. Goed om hier eens even over na te denken. Misschien waren we wel te vroeg naar bed gegaan, had ik te lang geslapen...kan maar zo. Was wel heerlijk...ik ga er nog eens even over nadenken. Maar nu eerst een avondmodule, bezig met de business cases. Een groepje waar ik bijna alweer mee klaar ben. Morgen een dagje Amsterdam. Lekker met de trein...even rustig lezen en zitten. Prima wel...
Oh ja...en ongelooflijk al die mooie reacties. Ik heb echt genoten van al die feedback. Mensen van vroeger, van nu. Het is hartverwarmend!
Liefs
Anita