Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 27 oktober 2008

Een dagje met mijn vader...

Zaterdagochtend was ik net na kwart over tien op de boerderij...het blijft bijzonder dat een kind zo blij is en een vader zo blij is, als zij elkaar weer zien! Iedere keer weer als ik bij mijn vader kom, voelt het veilig en vertrouwd. En na een kopje koffie, even kletsen met Jan, vertrokken we naar Terheijden. En het leuke is dat mijn vader enthousiast is en kan genieten van mooie auto's...dus BenzBuzinezz genoot van twee enthousiastelingen, vader en dochter...
Vervolgens hebben we samen een stukje gereden in een prachtige auto...leuk is dat hoe wij samen praten over dat ene merk, mercedes! En voor alle mensen die vroeger wel eens een hapje gingen eten 'langs de snelweg' zijn wij geeindigd bij Kanters, bij Moerdijk. Voor een lekkere lunch.
Fijn om te praten met mijn vader over ouder worden, over relaties, over hemzelf en mijzelf...heerlijk!
En toen ik thuiskwam zijn wij alles gaan voorbereiden, omdat Jan en Mieke kwamen eten. En er allemaal logeetjes kwamen, Milou en Nila. Een huis vol vrouwen, dus een ontbijt met zes vrouwen. Gisteren even gewerkt op kantoor. Annemarie met de meisjes de stad in, wat shoppen voor de meisjes.
En gisteren aan tafel kwam het hoge woord eruit...de computer die wij hebben voor de meisjes, de laptop is kapot...bij het spelen, is er een glas fanta overheen gegaan. En vervolgens hebben ze de computer maar gewoon dichtgedaan en mocht Floor er even mee 'spelen'. Toen zij de computer open deed, plakte deze aan alle kanten. En niks deed het meer. Geen beeld meer niks, volgens mij niks meer mee te beginnen.......tranen met tuiten, en wat erger is, geen computer, los dan die van onszelf. En die mag niet mee naar boven, dus MSN'en enzo...ja het mag wel, maar vanuit de keuken. Ingewikkeld...en zonde, vooral dat laatste.
Vandaag OCW, dus ik ga maar. En wens jullie heel veel moois toe. Geniet vooral.
Anita