Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 17 februari 2010

Een hoofdstuk sluiten, het boek mag dicht!

En vandaag heb ik weer een hoofdstuk uit mijn leven 'uitgelezen' want ooit heb ik al eens eerder met iemand samengeleefd, met een vrouw. 14 jaar lang. En 14 jaar is lang, en goed en soms minder goed. En uiteindelijk heb ik besloten iets anders te gaan doen in mijn leven. En bij samen leven horen ook afspraken en verplichtingen. En vandaag zijn wij samen in staat geweest om hier een keurige afspraak in de tijd over te maken. Waarbij er ook weer ruimte ontstaat om ieder voor zich verder te gaan. En als mens ben ik geworden wie ik ben, door al die ervaringen in mijn rugzak, mijn jeugd, mijn vrijgezellentijd, deze 14 jaar, mijn 4 jaar alleen wonend en uiteindelijk nu mijn huwelijk met Annemarie, en tussendoor nog mijn ziek zijn. En alles wat daarbij hoort, de banen, de vriendschappen, de liefdes, en eigenlijk zou het voor iedereen zo moeten zijn, dat je zaken netjes afsluit met elkaar. Een kop koffie drinkt en weer verder gaat. Dus vandaag was een bijzondere dag en dus zeg ik, dank je wel. Want eigenlijk is het veel beter zo...om in harmonie met elkaar door het leven te gaan. Om elkaar een keer te kunnen groeten, om met elkaar altijd in gesprek te kunnen gaan, waarover dan ook. Dus vandaag ben ik weer wat wijzer geworden en hier ben ik echt oprecht blij mee!
Een fijne dag, Anita

Bezinning....

En zomaar zit ik hier, een moment van stilte te genieten, me te bezinnen....vanmorgen had ik een gesprek over de kracht van een tekst, het woord...en gisteren zei iemand tegen me dat ik haar geinspireerd heb door mijn lessen. Dank je wel, dit is mooier dan een factuur te mogen sturen, dit is waardering voor mijn zijn!

Een fijne dag verder, Anita

Dagje kantoor...

Goedemorgen allen. Vanmorgen was ik al lekker vroeg op kantoor. Heerlijk gevoel is dat. Rustig aan doen, ik heb een prachtige presentatie in elkaar gedraaid met veel beeldmateriaal voor maandagavond. Dan presenteer ik in Amersfoort mijn bevindingen samen met de directie van Filippo...geweldig is dat! Veel beeld, veel foto's, weinig tekst...en nu heb ik zo een aantal gesprekken op kantoor. Lekker kopje koffie erbij. Even lekker hier zijn. Soms ben ik zo enorm veel op pad, en ook dat is leuk, maar het is ook wel eens lekker om even niet weg te hoeven.
Gisteren heb ik een module Projectmanagement afgerond in Amsterdam. Op tijd klaar, stapte ik in de trein naar Leiden van 15.47. En jawel ergens tussen Heemstede-Aerdenhout en Leiden stopte de trein. Voor ons op de rails, was een aanrijding tussen een andere trein en een auto. Stonden we daar zomaar een uur in de polder stil. Uiteindelijk weer terug naar Haarlem, daar nog wat wachten en toen weer opnieuw richting Leiden...was ik weer niet vroeg thuis...en weet je toen ik uit de trein stapte, stond daar Annemarie. Lief he...ja dan vergeet je gewoon alles, dan is zij daar zomaar weer! Heerlijk! En als ik kijk wat hier naast mij op kantoor gebeurd, prachtige werkjes, klein, wat groter, mooi, lief, Annemarie maakt geweldig werk voor het weekend van 20 en 21 maart a.s. Dan is er een borrel tussen 13.00 en 18.00 uur op beide dagen, omdat zij graag haar nieuwe werk aan jullie wil laten zien. Dus wees welkom die dag, of een van die dagen. We hopen dat je wilt/kunt komen...het is echt heel bijzonder en nieuw wat zij hier weer maakt nu!
Ik wens jullie een fijne dag, het gaat goed hier. Liefs, Aniet