Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 21 maart 2009

Wat een lieve reacties....

En zomaar deze week kreeg ik mails van mensen die ik heel lang niet gesproken heb, oude relaties, maar ook van volkomen onbekende mensen. Van mensen die ik misschien al twintig jaar niet heb gezien. Maar ook van mensen die heel dichtbij me staan. En dit alles komt door Smaken Verschillen. Geweldig wat een leuke week was dat...ik heb toen genoten en ook de afgelopen week weer! Het lijkt wel alsof ik altijd drink....welnu, ik lust dat glas wel degelijk, maar zoals jullie hebben gezien, het kan ook zomaar zonder.
Ik wil iedereen bedanken voor de bijzondere en intense reacties. Het was een mooie week, gisteren hebben wij hier met Marga, Marlies, Marianne, Annemarie en ik gekeken naar de uitzending van de hele week. Marlies, Marianne en ik hadden met elkaar een dag al werkend doorgebracht en Annemarie en Marga hadden gezorgd voor lekkere hapjes. Een mooi en gezellig samenzijn.
En weet je wat zo bijzonder is, als er voor mij onbekende mensen reageren en hun verhaal vertellen. Want volgens mij zit de essentie in het feit, dat je gewoon vandaag moet leven. Niets moet uitstellen en optimaal moet genieten! Dat heb ik geleerd en dat is nu mijn manier van leven. Vandaag is de dag, geniet, heb lief en deel met je vrienden en familie...
Dank jullie wel. Ik, wij zijn gelukkig en blij met al die mooie en intense reacties.
Liefs, een fijne zondag....ik ga morgen lekker met mijn papa op stap. Zomaar met zijn tweetjes...een dag vol verrassingen.
Anita