Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 24 juni 2009

De waarheid is hoe we het ervaren....

De waarheid is voor jou en mij iets heel anders. De waarheid is hoe we het ervaren..deze spreuk kreeg ik een keer van Frieda. En bijzonder is om te zien, hoe je soms met mensen op eenzelfde manier iets ervaart, iets meemaakt, zodanig, dat dit bijna eng gelijk is....ik noem dit altijd gelijkgestemden. Een half woord is genoeg...een blik soms al. En daarnaast heb ik heel af en toe met iemand het tegenovergestelde. Dan lijkt het werkelijk alsof we een andere taal spreken, elkaar niet begrijpen. Langs elkaar heen praten...en eigenlijk weet je dan genoeg. Stoppen met energie erin te steken en ieder zijns weegs gaan.
Ook met liefde en vriendschap kan dat soms zo gaan. Ooit ging het goed, en had je elkaar veel te vertellen. En soms dan loopt je weggetje nu eenmaal anders. En houdt het samenzijn hier op. Nee maken jullie je geen zorgen. Dit is NIET het geval bij Annemarie en mij hoor. Dit gaat goed en fijn, ik hou zoveel van die vrouw...vanmiddag kwam ik eventjes thuis om me om te kleden...en toen zat Annemarie in de zon...en weet je, dat is dan gewoon een kadootje, zomaar een mooi kadootje op een vrolijke woensdagmiddag.
En dat van gelijkgestemden mocht ik vanmorgen in een aantal zakelijke gesprekken, ook zomaar zo ervaren...feest! Dank je wel...ik ga naar Kirsten....leuk, alweer zo lang geleden....heb er zin in haar weer te zien!
Liefs,
Anita