Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 27 december 2008

Zweedse kou, mooie luchten en spelletjes doen....

Vandaag hebben we voor het laatst genoten van brede pistes, van mooie luchten en lange ski-tochten in Zweden....vanavond gaan we langzaam aan inpakken en morgen vertrekken we richting Oslo. Leuk zo'n vakantie, van Nederland, Duitsland, via Noorwegen naar Zweden en dan weer terug...een lange reis, maar een bijzondere reis. Maakt veel indrukken bij me los...gisteren zijn de meisjes met de husky's gaan sleeen. Geweldig...indrukwekkend om te zien. Leuk, lieve honden en vooral Florine wilde er wel een mee naar huis nemen. De hele agenda was al volgeboekt, maar deze aardige mensen (fransen die verhuisd zijn naar Zweden) maakten het mogelijk dat de meisjes tussendoor toch in de slee konden en met de husky's ervoor een tocht konden maken. De foto's zullen boekdelen spreken.
Zweden hoe zal ik het omschrijven, rustig, mooi, weinig mensen, veel brede pistes, koude wind, veel houten huizen, genieten van de natuur...van buiten zijn. Van elkaar...een intense en intensieve vakantie...
Dag, op naar het einde van 2008...een mooi jaar, een goed jaar, een gezond jaar vooral!
Op naar de champagne...oh ja grappig, champagne is in Zweden goedkoper dan rode wijn...bijzonder he....en dat voor een liefhebber!
Anita