Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 2 oktober 2007

Dank je wel voor alle lieve reacties...

Lieve mensen, ongelooflijk wat een leuke en lieve reacties ik per mail, sms, telefoon of via mijn site heb gekregen van jullie op mijn goede nieuws! Dank je wel...het voelt super om te weten dat ik gewoon deze strijd ga winnen. Op naar de eindstreep zo voelt het nu...nog twee chemo's en nog een serie bestralingen, wie weet toch nog wel 11 rugchemo's (maar dat weet ik vrijdagmiddag) en dan mijn 'normale' leven weer oppakken...gek he....maar eigenlijk bijna iedere dag heb ik geweten, dat ik deze ziekte, kanker, zou kunnen overwinnen...ik heb gisteren Kirsten een sms gestuurd en gezegd 'heb je zin om in januari samen met mij Arinso weer onveilig te gaan maken' en jawel hoor haar antwoord was 'ik kan bijna niet wachten!!!' maar eerst moet ze gewoon 'Pietje'nog even op de wereld zetten en daar kan ik bijna niet op wachten!!!

Dank voor alle steun de afgelopen maanden, nog even volhouden, we zijn er nog niet! De tumor slinkt, geen kwade cellen in het lumbaalvocht, dus alle tekenen staan op groen!
Ik wens jullie een mooie dag toe! Geniet ervan, ik dompel me weer onder in een huis waar overal schilderijen in lijsten liggen, waar het ruikt naar vernis, waar doeken opnieuw gespannen worden, waar Annemarie in een overall rondloopt, kortom morgen gaan alle schilderijen naar het restaurant 'De Markiezen van Wassenaer' en gaat haar exposite beginnen...weer zo'n spannend moment!

Anita