Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 30 maart 2009

Kunst, kunst en nog een keer kunst....

Even wat belangrijke zaken die te maken hebben met de kunst van Annemarie...haar website is weer in de lucht www.annemariesmitshuysen.nl en binnenkort komen al haar nieuwe werken hierop te staan!
Ondertussen zij wij bezig met een fotografe om te bezien of zij alle werken van Annemarie zo kan fotograferen, dat wij mooie heldere foto's beschikbaar krijgen van alle schilderijen van Annemarie! Werkelijk super!
Donderdag gaat de uitnodiging voor de expositie van Annemarie bij Schutter Wijnservice aan de Balistraat 81 te Den Haag de deur uit. De datum kunnen jullie alvast noteren dinsdag 21 april a.s. vanaf 16.00 uur tot...een uur of acht. Gezellig een lekker glas wijn drinken, mooie kunst kijken en netwerken!
Dus kom gerust, of mail me even als je een echte uitnodiging in de brievenbus wilt ontvangen!
En weet je, ze heeft zulk prachtig nieuw werk gemaakt, dat moet je zien!
Tot de 21e, sowieso....
Anita

In het donker fietsen door Voorschoten...

Het was nog heerlijk vroeg en rustig toen ik vanmorgen opstond. Buiten hoorde ik vogeltjes fluiten en toen ik naar kantoor fietste, was het nog donker...heerlijk! En de rust die komt over me heen (dat belooft wat voor vandaag, ik zit nu al in de ontspanning....). Het kantoor was nog helemaal verlaten, de voordeur nog gesloten...heerlijk. En ik zit hier gewoon maar simpelweg gelukkig te zijn. Het is niet veel meer dan dat...het is simpelweg gelukkig zijn.
Vandaag heb ik drie gesprekken op kantoor en vanavond geef ik mijn laatste module aan de groep in Den Haag. Die laatste avonden zijn altijd heel leuk, presentaties, en afronden met een glaasje rose...evaluatie!
Langzaam aan vult de wereld zich weer met geluiden...en ik, ik geniet nog heel eventjes door...
Ik wens jullie een fijne dag!
Liefs
Anita