Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 21 oktober 2008

Bericht van een verdwaalde bloglezer....

En toen ik gisteren thuiskwam, na een lange en intensieve dag in het Carlton Beach Hotel te Scheveningen, toen stond er een bijzonder mailbericht in mijn mailbox. Een bericht van een verdwaalde bloglezer en een klein stukje tekst wil ik met jullie delen....'Anita, waarom schrijf ik? Om je te laten weten dat een stem zoals de jouwe mensen raakt, zelfs volslagen vreemden. Dat ik jouw levensinstelling prachtig vind, en dat wil ik je laten weten. Dat het me niet verbaast dat je ineens zoveel goeds ‘raapt’ op je weg, omdat je volgens mij minstens zoveel zelfs hebt gezaaid. Dat je me inspireert, een vreemde aan de andere kant van de oceaan (in Londen). Dat ik dingen in je herken en daar blij van word.'
En lieve mensen, als dit is wat ik doe, dan realiseer ik me, dat ik op de goede weg ben. Dus dank je wel onbekende lezer, dank je wel mooi mens in Londen. Ik geloof zo enorm in de verbinding tussen mensen, en daarmee geloof ik in mijzelf en in mijn toekomst als zelfstandige.
En alsof het zo moet zijn, komen er allemaal mensen op mijn pad, die op eenzelfde manier bezig zijn met hun leven, die voor zichzelf beginnen, die met mij willen delen en praten. Ik geniet...nu zit ik op kantoor, Annemarie is in haar atelier, het is rustig en goed. Het leven is zo de moeite waard!
Een warme groet van een tevreden mens.
Anita