Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 18 maart 2009

Tja....toch wel weer een traantje wegpinken...

En zomaar is het er weer even. Een traan om iets wat ooit een enorme impact heeft gehad op mijn leven, mijn werk, mijn relatie, mijn vriendschappen....maar ook omdat het me gemaakt heeft tot wie ik nu ben. Zodanig dat ik de dingen kan doen, die ik nu mag doen. Vanuit mijn hart bezig zijn. Met mooie mensen. Vanuit verbinding...wat wil een mens nog meer.
Geniet, morgen gaan we plezier maken en lachen. Vrijdag gaan we nog een keer plezier maken en dan gaan we weer gewoon over tot de orde van de dag...
Liefs, Anita

Smaken Verschillen op tv....

Tja en nu is het gewoon iedere avond zover. Ik ben op tv in Smaken Verschillen. Samen met Oscar, Jennifer, Ja-El en Bernhard. Tot nu toe vind ik het wel ok...het eten is erg verschillend, en dat zie je ook aan de cijfers. Vanavond wordt een spectaculaire avond...voor mij het hoogtepunt, maar ook en dat kondigde men gisteren al aan...een beetje een emotioneel hoogtepunt. Ik schiet in de tranen....mooi wel denk ik. Het moment was mooi en bijzonder....ik herinner met nog dat de camera's even stil werden gezet. Dat het zwaar en heftig was voor ons allemaal...prachtig, maar ook wel eng. Want vanavond gaat men dit laten zien...en weet je wat zo leuk is, dat iedere avond weer Annemarie ook in beeld komt met daarbij de tekst, getrouwd met haar grote liefde...mooi he...
Dus lieve mensen, dank voor alle lieve reacties, gekke reacties, bijzonder ook weer. Vanuit allerlei hoeken, onbekend, ver weg en dichtbij komen de reacties.
Ik ga weer, het is werken geblazen deze weken. Mooi werken, maar ik heb mijzelf in april wat rust gegeven, even niks hoeven, paar dagen vrij.
Voor nu, een mooie dag gewenst...met liefs, Anita....