Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 13 november 2008

Een vroege groet....

De schuren achter onze boerderij, Oostmoersescheidweg nummer 1 te Stad aan het Haringvliet
De boerderij, gelegen op 8500 m2 grond, van een afstand gezien.

Terwijl mijn ogen nog een beetje dicht zijn, mijn hoofd nog een beetje slaapt, omdat ik gisteren gewerkt heb in Amsterdam (het was een ongelooflijk leuke vrolijke les...heerlijk) schrijf ik jullie eventjes. Want er is zoveel gebeurd de afgelopen week, het lijkt wel alsof het nooit gaat stoppen.
Zo was ik gisterenochtend op de boerderij van mijn papa...het is nu echt een feit, de makelaar was erbij en we gaan ons huis, wat sinds 1893 in het bezit was/is van de familie van Loon verkopen! De makelaar was een jonge dynamische kerel, die door de ouderdom heen kon kijken en de schoonheid van dit stukje geschiedenis kon zien! Prachtig en mooi om te ervaren...zo spraken we over het gebruik van de voordeur, bij feesten en partijen, en...bij begrafenissen. Zo spraken we over mijn moeder, want de eigenaar van het makelaarskantoor kende haar uit de politiek. Leuk en ook wel weer intens. En ik verhaalde over ons leven daar, over de 'appelkast' op zolder en de oude bedstee. Over het kamertje van mijn broer, en over de vliering. Ons leven ging aan me voorbij, terwijl ik daar liep met die meneer. Het regende, dus het aangezicht was troosteloos. Maar gelukkig heb ik in april prachtige foto's gemaakt van de boerderij en omgeving en deze foto's kon meneer gebruiken. Leuk, bijzonder en toch ook weer ingrijpend. Daarna telefonisch Pa op de hoogte gesteld, hij vindt ook dat het langzaam zijn tijd is, het is zo groot allemaal en hij is er nog maar zo weinig...en gisterenavond heb ik met Arie gebeld en langzaam went de familie van Loon aan dit afscheid. Afscheid van een heel bijzonder huis, waar wij met elkaar bijzondere herinneringen aan zullen blijven houden....heerlijk en toch ook weer goed!
Daarna naar kantoor, om te stoeien met de netwerkwinkel, een initiatief van Biente en mijzelf...alleen de naam is al geregistreerd. Dus help me met een goede naam - de verbindingsorganisatie of zoiets, want dat is wat wij doen of gaan doen samen...en Joost was onze techneut, die gek werd van onze 'datingsite' nee nee....we bedoelen geen datingsite, waar mensen elkaar ontmoeten en dan met elkaar trouwen ofzo..een datingsite voor bedrijven/mensen die iets zoeken op zakelijk gebied. Leuk, bijzonder...dus mail me met leuke namen, de winnaar krijgt een goddelijk lekkere fles wijn! OK? Mijn mailadres kunt u vinden op http://www.anitavanloon.nl/

En tenslotte naar Amsterdam, waar ik eerst een gesprek had met een cursiste, over haar gave...zij voorziet dingen, voelt dingen. Mooi. En daarna een les, met een leuk gek groepje vrouwen. Gisteren 6, normaal 7. Super om te doen. En hoezo economische crisis - twee vrouwen hebben een huis gekocht, een vrouw is op zoek naar een andere baan in Amsterdam, en een vrouw is ten huwelijk gevraagd. Volgens mij allemaal ingredienten voor een gezonde economie...of niet dan?
Tussendoor nog bellen met allerlei mensen en computers bekijken die ik nodig heb voor het bedrijf en voor de vervanging van onze 'fanta-computer'. Zomaar alsof het niks is....en toen, het hoogtepunt van mijn dag, toen kwam ik thuis en zag ik Annemarie...en dat zijn de mooiste momenten van mijn dag. Zo'n moment geeft mijn dag een gouden randje...mijn lief, en samen bespraken wij onze dag. Met een gesprek over getrouwde mannen die af en toe sex willen met een homosexuele man...tja, is mijn leven leuk of niet? Heb ik een geweldige tweede kans en mag ik drinken uit een beker vol overvloed? En nu een goede rustige dag op kantoor bij John. Heerlijk, met lieve mensen om me heen. Praten over strategie, over de toekomst, over OCW, over nieuwjaarsbijeenkomsten waar belangrijke sprekers voor uitgenodigd gaan worden..
Dag...ik hoop dat je net zo geniet vandaag als ik ga doen!
Ik hou van jullie, liefs


Anita




Oh ja....en zoek je een andere baan, welke dan ook? Bel me even of mail me even...wie weet!