Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 25 maart 2009

Mooie bolide...en nog veel meer...


En soms dan komen dromen uit en zo rijd ik nu in een prachtige youngtimer van Mercedes....een auto die 18 jaar jong is, er prachtig uit ziet en rijdt als een zonnetje, apk-gekeurd, nieuwe banden...schuifdakje erin...een droom en meer dan dat...een echte 300CE met een speciale vering, een sportline uitvoering...met die speciale velgen...tja, ik kan er lyrisch over worden kijk zelf maar!
En daarnaast, is het druk, ongelooflijk...en bouw ik nu momenten van rust in...gaan we vroeg naar bed, doen we weinig gekke dingen...en het toeval wil, dat Wibi ook nog ziek is geworden...dus gaan we later nog een keer naar Zeist...dus alles werkt mee in positieve zin!
De weken vliegen voorbij, het is voor je het weet 21 april, de opening van de expositie van Annemarie. Noteer die datum in je agenda...de uitnodiging ligt ergens in de loop van volgende week in de brievenbus. Een mooi moment met werkelijk prachtige kunst...en a.s. zondag om 14.00 uur verzorgt kunstenaar Annemarie Smitshuysen een lezing in het historisch museum in Voorschoten. Kom naar haar kijken en luisteren...bijzonder, mijn vrouw!

Lieve groet...
Anita