Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 1 januari 2011

5000 klapperende kusjes en wenspijlen voor 2011!!!!

De ouderjaarsavond is voorbij...een gekke oudejaarsavond, want op de een of andere manier waren wij hier in huis slecht bereikbaar. Vodafone werkt hier de laatste twee dagen niet...dus buiten of via Hi of een ander nummer lukt het wel...en toen ik zo rond half zeven thuis kwam, en best wel moe was, hebben we met elkaar gegeten, met Emmy, Reynaud, Sophie, de meisjes, An en ik...en daarna spelletjes, 'ik hou van holland' een echt leuk gek spel om met elkaar te doen! Tussendoor stak Roos af en toe een prachtige vuurpijl of een lading rotjes af...en met de champagne in de hand, en de fles op mijn auto, stonden we om 12.01 uur buiten en genoten van het prachtige vuurwerk. Roos in haar element, champagne drinken met de buren, en iedereen die langs loopt, of fietst wenste ik een gelukkig nieuwjaar. Ook als is het 2011, dat zijn mensen niet echt gewend...en toch vind ik dat jammer!
En toen kwamen onze vriendinnen en terwijl hier langzaam aan iedereen aan het instorten was, hebben wij nog een fles champagne soldaat gemaakt en het mooie was, dat zij ons op een prachtige manier bedankten voor de liefde...door een 5000 klapper aan te steken, die ongeveer zo lang was als de halve straat en daarna een wenspijl de lucht in te schieten. Geweldig een mooi symbool...en als die 5000 klapperende kusjes symbool staan voor 2011, dan komt alles goed! Ik wens iedereen om mij heen een geweldig mooi, liefdevol en prachtig 2011 toe. Zonder angsten voor wat komen gaat, gewoon vrij, en open...als we op die manier het jaar ingaan met elkaar, komt het goed. Dus mijn rode draad voor 2011 wordt liefde en ik hoop dat jullie dit met mij willen delen. Liefde, rust en gezondheid ach dan komen we ver toch...
Ik ga zo dadelijk naar mijn lieve vader toe...voor hem is oud en nieuw niet meer zoals het was, hij is gewoon naar bed gebracht zo rond een uur of negen...alleen drinken wij wel gewoon weer een glas champagne op de liefde!!!
Dag lieve mensen....ik hou van jullie, Anita