Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 4 juni 2011

Expositie en printers die niet werken enzo...

Goedemorgen allemaal, voor dag en dauw weer op. De printer hier thuis werkt niet vandaag, dus zo dadelijk ga ik naar kantoor, om daar een en ander nog te printen voor vandaag en morgen. Ook nog wat facturen! Komt goed...de zon schijnt, er wacht ons een mooie dag...een dag vol kunst! Leuk, het ziet er hier prachtig uit....en de tuin is vol met kunst....Mensen kunnen zo, achterom komen lopen en genieten van ons heerlijke terras, vol mooie kunst...ik heb er zin in! Het wordt heel leuk...geloof me! En er hangen schilderijen, waarvan ik denk, 'niet erg als Annemarie deze niet verkoopt hoor'.
Voor iedereen die niet kan komen, geen zorgen...volgend jaar doen we het weer! En tussendoor is het altijd mogelijk om met Annemarie een afspraak te maken, zodat je haar kunst kunt bekijken! Hier thuis of in haar atelier.

Verder, heb ik lekker gewerkt, samen met mijn mensen, aan het vormgeven en inrichten van een clusterkantoor. Aan het laten wennen van mensen aan hun opdrachten, hun werk, aan het oplossen samen met collega's van het Hoofdkantoor,van allerlei telefonie achtige dingen. Gewoon door het samen te doen...
Ondertussen zijn wij op de fiets naar Wassenaar geweest, zomaar een middagje strand genoten...heerlijk Hemelvaartsdag op het strand, ik wilde naar mijn vader, maar Els had heel andere plannen. Dus het was goed, als ik een keertje niet ging of kwam...voor nu genoeg, kunst, en mooie paarse, blauwe bloemen in de tuin, dankzij Reynaud..die lieverd!
Hopenlijk zie ik jullie...kus, Anita